Pozele tip avatar fac furori pe internet. Cu ce aplicație poți să îți editezi fotografiile preferate

Stan Filon 08.12.2022, 15:44

Un nou trend a fost lansat pe rețelele sociale, iar vedetele de la noi au prins imediat și ele valul. Vorbim despre apariția fotografiilor de tip avatar, care fac furori pe internet. Vedetele noastre au devenit brusc mai frumoase și, de data aceasta, chiar nu au avut nevoie de intervenția medicului estetician, ci au descărcat doar o aplicație.

Pozele tip avatar fac furori pe internet

Așadar, rețelele sociale se transformă parcă într-un joc sau într un film de animație, după ce foarte multe vedete de la noi au decis să încerce fotografiile avatar. Acestea sunt foarte populare, în ultimele zile, iar vedete precum Liviu Vârciu, Oana Roman, Theo Rose, Adelina Pestrițu sau Jorge nu au stat deloc pe gânduri și au băgat mâna în buzunar pentru a-și vedea fotografiile transformate în avatare. Chiar dacă pare greu de crezut, chiar și Micuztu a apelat la serviciile inteligenței artificiale.

Tot ce au avut de făcut vedetele a fost să descarce o aplicație numită Lensa, pentru care au plătit câte 20 de lei, după care și-au încărcat fotografiile pe care au dorit să le transforme. De aici, inteligența artificială preia controlul și transformă fotografiile ca prin magie în fotografii avatar, unde toată lumea pare a fi un super-erou sau eroină.

Pozele tip avatar fac furori pe internet
Pozele tip avatar fac furori pe internet

Vedetele de la noi au prins valul fotografiilor avatar, iar fanii i-au răsplătit cu mii de like-uri

Ceea ce puțini știu însă este faptul că odată încărcate fotografiile în aplicația respectivă, acestea aparțin aplicației, care poate face ce dorește cu ele. Astfel, fotografiile pot fi folosite pentru jocuri, sau poate chiar pentru unele filme, deoarece inteligența artificială poate transforma cu siguranță fotografiile respective în unele care vorbesc.

Important este faptul că vedetele de la noi s-au distrat copios cu această aplicație, chiar dacă au fost nevoiți să plătească, iar fanii lor le-au apreciat fotografiile la adevărata lor valoare. Mulți internauți și-au descărcat astfel și ei aplicație, pentru a se transforma în super-eroi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...