FOTO&VIDEO Cum a fost prins bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș

Ciprian Ioana 04.06.2019, 08:39
FOTO&VIDEO Cum a fost prins bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș

Polițiștii din toată țara au fost în alertă în ultimele zile pentru a-l prinde pe bărbatul care a împușcat un polițist din Timiș. Ionel Marcel Lepa a fost dat în urmărire națională și zeci de polițiști s-au aflat în căutarea lui.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care, duminică, a împușcat mortal un polițist, în timpul unei misiuni, a pus pe jar autoritățile. El a fugit de la locul faptei și a fost de negăsit vreme de aproape două zile.

El a fost prins în noapte de luni spre marți în localitatea Remetea Mare. Se ascundea în casa bunicii unui prieten de-ai săi și se pare că acolo ar fi fugit imediat după comiterea crimei.

Bărbatul a fost capturat la șapte kilometri de locul în care l-a împușcat pe polițist.

Cum s-a desfășurat operațiunea de capturare a bărbatului

Bărbatul a fost prins de o echipă a Biroului de Operațiuni Speciale, care au acționat împreună cu luptătorii SIAS. Ionel Marcel Lepa a fost prins în localitatea Remetea Mare. Asupra lui a fost găsită și arma cu care l-a împușcat pe polițist.

De asemenea, asupra lui s-a mai găsit și o borsetă cu gloanțe.

În momentul în care a fost prins de polițiști, bărbatul era rănit, iar rănile sale erau grave. A fost dus la spital pentru investigații, potrivit news.ro.

Bărbatul se afla în casa în care anchetatorii găsiseră, cu câteva ore înainte de capturarea, urme de sânge. Suspectul nu a opus rezistență în momentul în care a fost capturat de polițiști.

Ionel Marcel Lepa s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. El l-a împușcat mortal, duminică, pe polițistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani.

Bărbatul era oricum căutat pentru că fusese condamnat pentru tâlhărie.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe