Povestea bărbatului care trăiește într-un plămân de fier de 70 de ani. Ce boală gravă l-a condamnat în asemenea fel VIDEO

Andrei Simion 22.02.2023, 13:34
Povestea bărbatului care trăiește într-un plămân de fier de 70 de ani. Ce boală gravă l-a condamnat în asemenea fel VIDEO

Un bărbat trăiește într-un plămân de fier de 70 de ani. Nu poate respira singur și este paralizat de la gât în jos din cauza unei boli grave ce l-a condamnat la o viață tragică încă de pe vremea în care era un copil.

Un bărbat, de 70 de ani într-un plămân de fier

Paul Alexander, în vârstă de 77 de ani, a trăit într-un plămân de fier încă de la vârsta în care ar fi trebuit să meargă la școală, să alerge și să se joace la fel ca ceilalți copii din jurul lui. Însă, o boală cumplită l-a condamnat la o viață tragică.

Medicii l-au diagnosticat cu poliomelită paralitică în anul 1952, când avea vârsta de șase ani. Paralizat de la gât în jos, Paul Alexander nu poate respira singur.

Însă, această situație teribilă în care a fost aruncat de poliomelită nu l-a împiedicat să trăiască. A urmat cursurile Universității Southern Methodist din Dallas, ba chiar s-a îndrăgostit și a fost cât pe ce să se căsătorească.

Bărbatul, pe punctul de a se căsători

La un moment dat, în timp ce era student, Paul Alexander s-a îndrăgostit de o femeie, Claire, cu care s-a și logodit. Însă, mama ei a rupt logodna, interzicându-i fiicei sale să mai vorbească vreodată cu el. Astfel, povestea de dragoste a luat sfârșit.

„A fost nevoie de ani pentru a mă vindeca de această despărțire”, a spus Paul Alexander, conform tabloidului britanic Daily Star.

Ulterior, bărbatul și-a transferat studiile la Universitatea Texas din Austin și s-a apropiat de îngrijitoarea lui, Kathy, care a avut grijă de el de când a absolvit Facultatea de Drept. Cei doi locuiesc în același bloc.

Fratele lui Paul Alexander, Phil, a precizat că între cei doi nu a existat niciodată o legătură amoroasă, dar relația lor arată ca o căsnicie.

„Paul a fost întotdeauna agresiv cu privire la lucrurile pe care le dorește și de care are nevoie. E destul de dificil. Kathy și el au avut momentele lor, dar întotdeauna le-au rezolvat”, a spus Phil.

Urmăriți Impact.ro și pe