Poveste fără final fericit pe litoralul românesc. Lucian a încercat să-și salveze prietenul, dar au pierit amândoi în valuri la Costinești

Badea Violeta 11.08.2022, 20:40
Poveste fără final fericit pe litoralul românesc. Lucian a încercat să-și salveze prietenul, dar au pierit amândoi în valuri la Costinești

Vacanța la mare s-a terminat într-un mod tragic pentru doi tineri care și-au pierdut viața în valurile mării. Aceștia se aflau împreună la Costinești, iar pe data de 9 august au sosit primele informații despre dispariția lor. Căutările au început imediat, însă abia astăzi, 11 august, a fost găsit trupul unuia dintre ei.

Ei sunt tinerii care au murit înecați la Costinești

Două tineri au fost dați dispăruți în urmă cu două zile în stațiunea Costineşti. Joi, pe data de 11 august, autoritățile au găsit trupul unuia dintre ei.

Cel găsit se numea Aurel. Potrivit unui internaut, băiatului i s-ar fi făcut rău și ar fi fost luat de valuri, iar Lucian, celălalt tânăr dispărut, ar fi încercat să-l salveze, fără șanse de reușită însă.

„Înainte să jigniți gândiți, acești 2 copii munceau în Costinești, au intrat în apă nici măcar până la burta, iar unuia i s-a făcut rău și l-a luat, valul iar celălalt s-a dus după el, cel care a încercat să salveze a înotat o oră cu gândul că va veni cineva să îl salveze doar că nu a avut cine, Lucian A. este cel care și-a dat viața pentru celălalt băiat”, a scris Alex, pe Facebook.

Cei doi prieteni care si-au gasit sfarsitul trafic in valurile marii. Sursa foto dobrogea tv
Cei doi prieteni care si-au gasit sfarsitul trafic in valurile marii. Sursa foto: dobrogea.tv

Mesajele curg pe reţelele sociale ale celor doi tineri

La scurt timp după ce trupul a fost identificat ca fiind cel al lui Aurel, familia și prietenii băiatului au luat cu asalt contul de Facebook al acestuia și au transmis mesaje de condoleanțe.

„Erai cel mai bun copil, cel mai respectat, cel care a vrut sa aibă un viitor frumos, te-ai ajutat singur și singur ai fost, îmi pare rău ca nu am avut destul timp pentru a vorbi mai multe, noi te iubim. Dumnezeu să te ierte și sa aibă grija de tine, drum lin la ceruri suflet curat.

Ai plecat lăsând o durere imensa în sufletul meu! Nu am cuvinte, iar lacrimile sunt de prisos! Dumnezeu a luat cel mai bun suflet de-a dreapta sa , lăsând cea mai grea povara pentru mine ! Drum lin spre ceruri prieten drag și înger!

Nu o să te uităm niciodată, o să mă rog la Dumnezeu zi și noapte să fii bine acolo sus te-ai dus, ai lăsat un gol imens în sufletul nostru al tuturor pentru că noi cu toții te iubim, nu o să se schimbe niciodată asta, îmi pare rău că nu am fost prezentă ultima dată când m-ai invitat să ne vedem, nu am știut că o să fie ultima dată, nu te-aș fi lăsat niciodată să pleci, Dumnezeu să te odihnească în pace sufletul meu mic.”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...