Porecla pe care o avea Simona Halep în liceu. Cum o alintau colegii

Beatrice Dumitru 27.02.2023, 08:56
Porecla pe care o avea Simona Halep în liceu. Cum o alintau colegii

Simona Halep este cea mai valorosă tenismenă din România, chiar dacă acum este implicată într-un scandal de dopaj după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping, anul trecut la US Open. Fostul lider mondial a muncit încă de mică pentru a cunoaște succesul și nu s-a bucurat foarte mult nici de copilărie și nici de adolescență. Ea a terminat un liceu sportiv din Constanța, iar una dintre fostele colege a dezvăluit cum era poreclită Simona Halep.

Cum era poreclită Simona Halep în liceu

În anul 2017, Simona Halep a devenit prima tenismenă din România numărul unu mondial. Dar pentru a ajunge pe culmile succesului, sportiva a muncit foarte mult și nu s-a bucurat de anii copilăriei și ai adolescenței. Ea a urma cursurile Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, alături de alte nume cunoscute din sportul românesc.

Simona Halep (31 de ani) a fost colegă de bancă cu Ana-Maria Sebe, campioana europeana la tenis de masa si bune prietene, iar aceasta a dezvăluit cum era poreclită tenismena în liceu și a publicat câteva forografii cu aceasta din acea perioadă. Simonei Halep i se spunea „Mony”, ca un alint de la prenumele său.

Porecla pe care o avea Simona Halep în liceu. Cum o alintau colegii
Simona Halep în timpul liceului.

Majoritatea pozelor sunt făcute cu aparatul meu. Îl luam mereu cu mine la liceu”, mprturisea Ana-Maria Sebe, care i-a fost colegă de bancă a Simonei Halep.

Procesul Simonei Halep a fost amânat

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj din luna octombrie a anului 2022 și își pregătește apărarea la Sport Resolutions, un tribunal independent din Marea Britanie. Aceasta susține că nu este vinovată pentru că a nu a luat substanța interzisă roxadustat cu bună știință, dar dacă nu va reuși să dovedească acest lucru riscă patru ani de suspendare.

Pe 17 februarie, Simona Halep trebuia să fie pledeze nevinovată la Londra, dar audierea a fost amânată. Preluarea mandatului de șefă a Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului de către Karen Moorhouse de la Jonny Gray a dus la decalarea audierii româncei.

Potrivit lui Darren Cahill (57 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep, românca are șanse foarte mari să fie declarată nevinovată.

„Vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba. Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, spunea recent Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Simona Halep este foarte aproape de a părăsi TOP 20 WTA, după ce în ultima vreme nu a mai participat la niciun turneu. Aceasta va coborî din nou în clasamentul WTA, iar de luni va ocupa poziția a 19-a, în urma rezultatelor înregistrate la turneele de la WTA Dubai și Merida.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...