Gina Pistol a speriat coafezele când s-a dus la salon după naștere. Recordul pe care l-a bătut iubita lui Smiley

Ana Ionescu 11.05.2021, 09:48
Gina Pistol a speriat coafezele când s-a dus la salon după naștere. Recordul pe care l-a bătut iubita lui Smiley

Gina Pistol a bătut orice record la prima sa ieșire singură, după naştere, la un salon de înfrumusețare. După aproape două luni de când a devenit mămică, iubita lui Smiley a decis să ia o pauză de la scutece că să se răsfețe și să se relaxeze puțin. Prezentatoarea TV a simțit nevoia de o reîmprospătare a look-ului, însă nimeni nu se aștepta să bată acest record.

Cât a stat Gina Pistol la coafor, la prima ieșire după naștere. Coafezele s-au speriat și ele

Viața de proaspătă mămică este foarte obositoare. Gina a recunoscut și ea că nu îi este ușor de când a ajuns acasă cu micuța Josephine Ana Maria. Nu mai are timp deloc și i s-au părut foarte grele primele săptămâni cu micuța.

„M-am întors, bine, nu pentru mult timp. Nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor, nu e ușor deloc, mai ales la început. Adică, tot ce citești în cele 9 luni de naștere, tot ce ți se spune la spital, uiți când păsești în casă. Uiți tot. Dar ne-am descurcat și suntem bine, zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Zâmbește în somn, băi mititică drăguță. Oricum, e minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă, uiți de tot greul”, a mărturisit Gina.

După două luni de când a devenit mămică, Gina a hotărât să meargă la coafor. A lăsat-o pe fetiță în grijă lui Smiley și a luat o pauză binemeritată, căci Gina a bătut orice record. A stat nu mai puțin de 6 ore la coafor, sâmbătă trecută, potrivit click.ro.

Gina Pistol a speriat coafezele când s-a dus la salon după naștere. Recordul pe care l-a bătut iubita lui Smiley
Gina Pistol a speriat coafezele când s-a dus la salon după naștere. Recordul pe care l-a bătut iubita lui Smiley

Ce a făcut Gina 6 ore la coafor. A bătut recordul Elenei Udrea

Nu e de mirare că femeile pot sta ore în șir în saloanele de înfrumusețare. Gina a bătut însă orice record pentru că în cele șase ore și-a aranjat doar părul. A intrat în salon la ora 11.00 și a ieșit la ora 17.00. Ea a plecat la 10.00 dimineața de acasă și a făcut cam 40 de minute pe drum, până la salonul pe care îl frecventează de ani buni în cartierul Primăverii.

Până acum, recordul de stat la salon era deținut de Elena Udrea, care a petrecut 5 ore într-un salon de înfrumusețare. Gina a revenit însă în forță și a depășit-o. În cele 6 ore petrecute la coafor, Gina a fost tunsă, vopsită și răsfățată cu tratamente capilare. La final, a ieșit mulțumită, însă a trebuit să își acopere părul cu o glugă, pentru că începuse să plouă. Nici nu și-a dat seama cât de mult a stat la salon, căci la plecare s-a grăbit foarte tare spre casă.

Medicii nu îi dădeau Ginei Pistol nicio șansă să rămână însărcinată

Gina Pistol nu mai spera să devină mamică. Medicii îi spuseseră cu ani în urmă că nu are nicio şansă să rămână însărcinată pe cale naturală. Micuţa Josephine chiar a fost un dar de la Dumnezeu, a spus Smiley.

„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiţei) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla”, a declarat Smiley într-un interviu pentru Mihai Morar.

 

Urmăriți Impact.ro și pe