Martora care ar avea filmările accidentului pe camera de bord, audiată azi. Polițistul care a schimbat geaca de la uniformă cu inculpatul în cazul Raisa nu va fi audiat

Gabriela del Pupo 13.02.2022, 19:43
Martora care ar avea filmările accidentului pe camera de bord, audiată azi. Polițistul care a schimbat geaca de la uniformă cu inculpatul în cazul Raisa nu va fi audiat

UPDATE

„Martora disparuta ,din cazul Raisa, audiata ACUM la Brigada de politie la Udriste. Sa vedem daca a distrus inregistrarile.” a transmis avocatul familiilor Adrian Cuculis.

Un detaliu foarte important în cazul polițistului care a accidentat 2 fete pe trecerea de pietoni nu va fi aflat. Polițistul inculpat în caz a schimbat înainte de a pleca de la secție geaca de la uniformă cu un alt coleg. Apărătorii familiilor au cerut ca și acesta să fie audiat pentru a se afla adevărul din spatele acestui gest neobișnuit și care ar putea duce la aflarea motivului pentru care polițistul se deplasa cu viteză, și semnalele luminoase pornite, fără să se afle în misiune.

Polițistul care a împrumutat geaca vinovatului nu va fi audiat

Apărătorii familiilor celor două fetițe sunt revoltați după ce instanța a hotărât că polițistul care a schimbat uniforma de serviciu cu colegul său, responsabil pentru accident, nu va fi audiat. În schimb anchetatorii trebuie să găsească și să audieze martorul care a surprins accidentul cu camera de bord.

„Ancheta a decis. Martorul din cauza cu accidentul mortal unde a fost implicata Raisa, cautat de politie. Procurorul a admis cererea noastra si a dispus identificarea martorului ce are filmarea cu camera de bord ce pare sa fi surprins accidentul!
Antagonic a respins cererea prin care am cerut ca politistul care i-a schimbat geaca lui Popescu sa fie si el audiat.” spune avocatul familiei, Adrian Cuculis.

Polițistul care a provocat accidentul refuză testul cu poligraful

Joi ar fi trebuit să fie supus unui test cu poligraful polițistul care a provocat accidentul în urma căruia o adolescentă a decedat și alta a fost grav rănită. Cererea a fost făcută de apărătorii familiilor celor 2 victime însă  polițistul a refuzat această cerere.

Tot în săptămâna aceasta a fost audiată și fetița care a supraviețuit accidentului și avocatul familiei a precizat că aceasta și-a amintit toate detaliile din ziua tragediei.

“A fost un moment emoționant pentru că fetița a început să plângă, ne-am oprit puțin, după care a fost foarte puternică și a relatat ce s-a întâmplat acolo. Important este că ea chiar își aduce aminte absolut tot și nu sunt chestiuni adăugate sau inventate. Își aduce aminte inclusiv cu ce a fost îmbrăcată ea și Raisa” a precizat avocatul familiei, Adrian Cuculis, pentru impact.ro.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...