Polițistul care a dat lovitura în Dedeman și Leroy Merlin. Ce decizie a luat Poliția Română

Badea Violeta 08.04.2022, 18:59
Polițistul care a dat lovitura în Dedeman și Leroy Merlin. Ce decizie a luat Poliția Română

Un polițist din Cluj a fost reținut pentru că a furat din Dedeman marți, 5 aprilie, însă, ulterior, autorităţile au descoperit că bărbatul nu se afla la prima abatere. În urmă cu doi ani, acesta a mai sustras bunuri dintr-un magazin Leroy Merlin. Iată ce decizie a luat Poliția Română în privința angajatului lor!

Ce se va întâmpla cu polițistul prins la furat în Dedeman și Leroy Merlin

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat. Un polițist care ar fi trebuit să prindă infractorii a devenit el însuși hoț, la rândul său. Numele său este Iacob Raț, iar meseria de polițist pare să nu-l fi responsabilizat prea mult, ci din contră.

În data de 5 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru că a furat din Dedeman Cluj. Acesta a fost prins având sub caschetă un obiect furat din magazin și se pare că nu se afla la prima abatere de acest gen.

În 2020, polițistul a fost acuzat că a mai sustras două flexuri din Leroy Merlin, însă indiciile si dovezile nu au fost suficiente pentru a-l putea incrimina pe suspect, potrivit stiridecluj.ro.

De data aceasta, bărbatul nu a mai avut scăpare, fiind surprins de camerele de supraveghere în timp ce ascundea sub caschetă un minicompresor luat de pe rafturile magazinului.

Un polisit a fost prins la furat in magazinul Dedeman
Un polisit a fost prins la furat in magazinul Dedeman

Polițistul și-ar fi lovit soția cu o bâtă

Nu doar de furt a fost bănuit polițistul, ci și de agresiune fizică. Se pare că, în trecut, acesta ar fi lovit-o pe soția sa cu o bâtă, dar s-a mascat înainte cu o cagulă pentru a nu fi depistat, dar partenera sa de viață și-a dat seama imediat despre cine este vorba.

Între timp, femeia a divorțat de bărbat și nu se știe dacă i-a făcut plângere. Cu toate astea, bărbatul a continuat să lucreze în poliție. Cum se explică acest lucru?

Ei bine, Iacob Raț a fost suspendat după ancheta privind furtul de la Leroy Merlin, din 2020. Ulterior, cazul a ajuns pe masa polițiștilor și, potrivit legii, pe durata cercetării penale, se suspendă măsurile luate de conducerea Poliției.

Astfel că omul a avut dreptul de a reveni la locul de muncă. Acum după fapta pe care a comis-o în Dedeman, polițistul a fost reținut de colegii săi și este anchetat pentru furt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...