Poliţişti din Covasna, replică uluitoare către o femeie. “Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine”

Badea Violeta 24.09.2021, 15:31
Poliţişti din Covasna, replică uluitoare către o femeie. “Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine”

Scene halucinante pe străzile din România. Doi poliștiști din Covasna s-au filmat într-o mașină, în timp ce jignesc o femeie aflată pe marginea drumului, iar materialul video a ajuns viral pe internet. În urma celor întâmplate, cei doi urmează să fie cercetați disciplinar.

Doi polițiști din Covasna, cercetați disciplinar pentru că s-au amuzat pe seama unei femei

Doi poliţişti din Covasna au uitat că sunt la serviciu și au dat dovadă de un comportament grosolan faţă de o femeie care se afla pe stradă. Oamenii legii păreau că se distrează de minune în timp ce se aflau la muncă. Aceștia au început să o jignească pe trecătoarea care circula pe trotuar și au ținut morțiș să surprindă momentul astfel încât să le remână și amintire.

„Treci pe partea cealaltă! Aşa, da! Te ia mama dracu’

Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea cealaltă!”, se amuză cei doi polițiști.

Ce spun șefii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna

În urma imaginilor apărute în spațiul public, șefii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au explicat că  cei doi angajați vor fi cercetați disciplinar și vor plăti pentru comportamentul lor total nepotrivit.

”În urma apariției în spațiul public a unei filmări, cu doi polițiști într-o autospecială, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi polițiști, din cadrul Poliției Stațiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Polițistului”, au precizat reprezentații IPJ Covasna.

Alți doi agenți de poliție din Bârlad s-au filmat în timp ce cântau și dansau pe manele

Doi politiști din Bârlad au fost surprinși într-un mod total nepotrivit meseriei pe care o practică. Oamenii legii s-au filmat într-o mașină, în timp ce ascultau manele, dansau și cântau de zor. Din păcate pentru ai, șefii au intrat în posesia imaginilor,iar cei doi angajați vor fi cercetați disciplinar.

„Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura. Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia.

Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare.

Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a declarat comandatul Poliției Locale, citat de vremeanoua.ro.