Play-off Europa League | FCSB-Vitoria Guimaraes: partida în care echipa lui Becali caută să-și revină după perioada slabă

Alexandru Ioanid 22.08.2019, 14:01
Play-off Europa League | FCSB-Vitoria Guimaraes: partida în care echipa lui Becali caută să-și revină după perioada slabă

FCSB joacă joi, 22 august, împotriva portughezilor de la Vitoria Guimaraes, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Roș-albaștrii pornesc cu un avantaj pentru că joacă turul acasă, dar parcursul slab din campionat din ultima vreme le afectează moralul.

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali și antrenată tot de interimarul Vergil Andronache, vrea să ajungă în grupele Europa League. FCSB îi va întâlni, joi, 22 august, de la ora 21:30, pe portughezii de la Vitoria Guimaraes.

FCSB a avut un parcurs bun până acum în Europa League. A reușit să treacă de cele trei tururi preliminare și speră acum la grupe.  În primul tur a trecut cu 2-0 și 2-1 de Milsami Orhei, după care a întâlnit-o pe Alashkert, de care a trecut cu 3-0 și 2-3, iar în turul 3 a eliminat-o pe Mlada Boleslav, după 0-0 și 1-0.

FCSB speră, așadar, la grupele Europa League, deși nu are un antrenor, iar situația din campionat e dezastruoasă.

FCSB-Vitoria Guimaraes: ce șanse au roș-albaștrii să ajungă în grupele Europa League

FCSB caută calificarea în grupele Europa League fără un antrenor cu atribuții depline pe banca tehnică. Echipa e antrenată acum interimar de Vergil Andronache.  Directorul sportiv, Narcis Răducan, anunța că s-ar fi găsit un antrenor, dar numele lui e ținut deocamdată secret.

„Eu îi dau variante patronului, iar el ia decizia. A luat o decizie, într-adevar, dar este o informație doar pentru noi, pentru liniștea echipei. Sunt discuții avansate cu un antrenor, nu a semnat din ce știu eu. Este român, dar s-au luat în calcul mai multe aspecte. Va fi prezentat mâine (vineri, 23 august – n.red.)”, a declarat Narcis Răducan.

FCSB – Vitoria Guimaraes, meci din play-off-ul Europa League, se joacă joi, de la ora 21:30 și este transmis în direct de PRO TV. Returul va avea loc peste o săptămână, în Portugalia.

Dacă va trece de portughezi, FCSB se va califica în grupele Europa League.

Urmăriți Impact.ro și pe