Cât de mult au crescut fiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. Imaginea care va apărea pe felicitările de Crăciun

Iancu Andreea, Anca Lupescu 11.12.2021, 00:11

La fel ca în fiecare an, cuplul regal împărtășește portretul de familie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, Kate Middleton și Prințul William, alături de fiii lor, Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani) au prezentat imaginea care urmează să apară pe felicitarea lor de Crăciun de anul acesta. Fotografia de familie îi înfățișează pe micuți într-o ipostază adorabilă, dezvăluind cât de mult au crescut copiii Ducilor de Cambridge. În plus, imaginea a fost surprinsă într-un cadru special.

Imaginea pentru felicitarea de Crăciun, publicată de Ducii de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William au publicat vineri fotografia care va apărea pe felicitarea de Crăciun oficială. Aceasta îi prezintă pe prinți alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, într-o imagine rară, pe care au împărtășit-o cu admiratorii chiar pe internet. Fotografia dezvăluie cât de mult s-au schimbat fiii Ducilor de Cambridge. Micuții au fost surprinși alături de părinților în imaginea realizată în timpul vacanței familiei în Iordania.

Țara are o importanță aparte pentru Kate, care a locuit în Iordania timp de doi ani când era copil, în perioada în care tatăl său lucra pentru British Airways. De asemenea, William a vizitat anterior Iordania ca parte a turneului său din Orientul Mijlociu din 2018. Fotografia, împărtășită vineri pe reţelele de socializare de către biroul de presă de la reşedinţa oficială a familiei, Palatul din Kensington, îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge zâmbind alături de copiii lor. Cu toții poartă ţinute lejere de vară și formează o imagine adorabilă de familie.

Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an, au scris ducii de Cambridge pe reţelele de socializare.

Imaginea pentru felicitările de Crăciun ai Ducilor de Cambridge dezvăluie cât au crescut fiii lui Kate Middleton și ai Prințului William
Imaginea aleasă de către Kate și William pentru felicitările de Crăciun în 2021

Felicitările de Crăciun, o tradiție respectată an de an de către Ducii de Cambridge

Potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului princiar, imaginea a fost surprinsă în timpul vacanței din Iordania de care familia s-a bucurat anul acesta. Totuși, el nu a precizat și perioada exactă în care a avut loc călătoria. Deși neobișnuit, cuplul princiar a decis să divulge fotografia pentru felicitarea de Crăciun cu aproape o săptămână mai devreme decât în urmă cu un an, când imaginea a fost publicată pe reţelele de socializare înainte de a fi prezentată în mod oficial.

Fotografia de anul trecut a fost făcută în perioada toamnei de către fotograful Matt Porteous, având drept decor casa de țară a familiei din Norfolk, Anmer Hall. Cei cinci au fost imortalizați în timp ce purtau pulovere călduroase și erau așezați pe un car cu fân, în fața unui morman mare de bușteni. De-a lungul timpului, fotografiile de Crăciun ale familiei Ducilor de Cambridge i-a înfățișat în posturi relaxate și pline de zâmbete. De asemenea, colecția de imagini cu ocazia Crăciunului din anii precedenți este cu adevărat specială și poate fi admirată în galeria foto de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...