Plante care aduc sărăcie în casă. Scapă de ele imediat

Ana Anitoiu 14.06.2021, 21:13
Plante care aduc sărăcie în casă. Scapă de ele imediat

Plantele care aduc sărăcie în casă sau ghinion se numără printre preferatele multor români. Deși unele dintre ele sunt alese de numeroase persoane deoarece sunt frumoase sau pur și simplu ușor de întreținut, efectele lor pe termen lung ar fi negative.

Ce plante aduc ghinion în casă

Dacă despre garoafe știu multe persoane că nu au ce căuta în casă, deoarece sunt folosite adesea la înmormântări și aduc ghinion, despre ficuși mulți oameni nu au habar. Legende din popor spun că aceste plante atrag energii negative în locuință și că ar trebui să fie ținute doar în curte, acolo unde este posibil.

De asemenea, deși nu sunt deloc pretențioși, cactușii aduc ghinion în casă. Se spune că dacă o femeie singură îi are în locuință, aceasta nu se va mărita niciodată. Nici bumbacul nu este o alegere bună pentru interior. În plus, nicio plantă nu ar trebui să fie așezată în partea de nord a casei, pentru că ar deveni un magnet pentru energiile negative.

Plante care aduc saracie in casa. Scapa de ele imediat
Bonsai

Ce plante aduc sărăcie în casă

Cât despre plantele ce aduc sărăcie în casă, Bonsaiul se numără printre ele. Deși este îndrăgită de foarte mulți oameni pentru aspectul ei, această plantă ar atrage problemele financiare. În Asia, acești mici copaci sunt ținuți afară.

De asemenea, nu este bine ca în locuință să existe plante uscate, deoarece familia care le păstrează nu va mai avea nici sănătate, nici spor. O altă plantă ce nu își are locul în casă este cea numită Limba soacrei, ce nu trebuie să fie ținută într-o zonă întunecoasă și nici să fie mutată prea des.

Ce plante este bine să ai în casă pentru a atrage norocul la bani

Pe de altă parte, există plante ce atrag sporul dacă există în casă. Una dintre acestea este feriga. Se spune că aceasta ferește locuința de apariția unor probleme financiare. Ele se folosesc adesea și la compunerea unor buchete de flori.

O altă plantă ce atrage norocul la bani este mușcata. Se spune că această plantă îi răsplătește pe cei care o ocrotesc atrăgând bunăstarea pentru ei. În plus, ea este cunoscută pentru puterea pe care o are în a îmbunătăți starea de spirit a celor din locuință. În cazul în care apare o urgență de natură financiară, este bine ca lângă mușcată să fie așezat și un ghiveci cu asparagus. În tradiția populară, acesta este numit ”Regele norocului la bani“.

Unele surse contrazic ideea că printre plantele ce aduc ghinionul la bani s-ar număra și cactusul. Potrivit acestora, dimpotrivă, el atrage norocul în plan financiar pentru cei care îl primesc în casă și îl îngrijesc. Vezi AICI ce plante este bine să ai în casă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...