Planta de interior care îți aduce mult noroc în dragoste. Unde trebuie să o așezi în casă

Corina Oprea 12.05.2023, 13:06
Planta de interior care îți aduce mult noroc în dragoste. Unde trebuie să o așezi în casă

Mulți cred în arta Feng-Shui și urmează îndeaproape regulile acesteia. Conform acesteia, există plante care au puterea de a atrage norocul în dragoste și de a spori romantismul în relații. Dacă doriți să aduceți o notă de farmec și magie în viața voastră, află care este cea mai puternică plantă în acest sens și unde trebuie să o așezi.

Planta care face minuni în dragoste

Există o plantă, originară din Africa, despre care experții Feng-Shui spun că are putere mare în ceea ce privește dragostea. Este vorba despre limba-soacrei, cunoscută și sub denumirea științifică de Sansevieria, cu frunze subțiri și ascuțite. Se spune că acestea resping orice energie negativă și dau voie să intre în casă doar stărilor de bine.

În plus, se spune că limba-soacrei are proprietăți de purificare a aerului, eliminând substanțele toxice și îmbunătățind calitatea aerului din casă. Cu un mediu propice, automat și atmosfera va fi una extrem de plăcută.

Ideea este că puterile ei se activează doar dacă stă într-un anumit loc. Mai exact, ea se așază la înălțime, în orice colț din dreapta al camerei. De preferat ar fi, însă, să o așezați în camera în care petreceți cel mai mult timp alături de partenerul de viață, adică în dormitor.

Plantele care atrag dragostea în casa noastră

Una dintre cele mai cunoscute plante care se spune că aduc noroc în dragoste este trandafirul, simbolul iubirii și frumuseții. Se crede că trandafirii roșii sunt cei mai puternici în atragerea dragostei adevărate. Plantați un trandafir în grădină sau optați chiar pentru cei de ghiveci, ce cresc foarte bine în casă.

Altă plantă aducătoare de noroc în dragoste este busuiocul. Busuiocul este considerat o plantă magică și este asociat cu pasiunea și dorința. Se crede că dacă puneți o crenguță de busuioc sub pernă, veți avea vise romantice și vă veți întâlni sufletul pereche. În plus, odată ținut în casă, va atrage numai energii pozitive între tine și partener.

Un exemplu la fel de bun este liliacul. Este asociat cu senzualitatea și romantismul și se spune că atrage iubirea și afecțiunea în viața celui care îl cultivă sau îl aduce în casa lui.

Urmăriți Impact.ro și pe