Plăcerea vinovată a Ilincăi Vandici. De la ce nu se poate abține frumoasa vedetă. „Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari”

Badea Violeta 26.10.2022, 14:19

La cei 36 de ani ai săi, Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Vedeta se laudă cu un trup sculptat și tonifiat, ea mărturisind că se duce regulat la sala de fitness pentru a se menține în cea mai bună formă. Prezentatoare TV are niște forme perfecte și pare că are un stil alimentar extrem de strict. În realitate însă, lucrurile stau altfel. Iată care este plăcerea vinovată a gazdei show-ului „Bravo, ai stil!”.

La ce nu poate renunța niciodată Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, are o siluetă la care multe femei nu îndrăznesc nici măcar să viseze. Vedeta de la Kanala D arată extrem de bine, așa că fanii au fost curioși să afle care este secretul pentru a avea un trup frumos.

Aceasta a spus că nu ține vreo dietă pentru a se menține în acest fel, însă are grijă să mănânce cât se poate de sănătos. Totuși, prezentatoarea TV a dezvăluit că are o plăcere vinovată. Mai exact, gazdei show-ului „Bravo, ai stil!” îi place să consume, uneori, cantități extrem de mari de fructe.

„Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari de fructe. Ce să vezi? Nici astea nu sunt bune în cantități mari, deoarece conțin fructoză.

Cam astea sunt, puține, pot fi numărate pe degete. Ah, și burger, și cartofi prăjiți! Deci câteva acolo. Dacă mai stăm 5 minute, mă mai gândesc.”, a povestit Ilinca Vandici pentru Viva!.

Citește și Ce decizie a luat Ilinca Vandici în legătură cu expunerea fiului ei, Zian: “Am primit destul de multe propuneri, dar deocamdată am zis pas” VIDEO EXCLUSIV!

Ilinca Vandici, imagini ravasitoare din vacanta 22
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici se mută în casă nouă

Ilinca Vandici îşi va vedea visul cu ochii. Vedeta de la Kanal D urmează să se mute într-o casă nouă, pe care și-a cheltuit aproape toate economiile și a dezvăluit cum va arăta noua locuință.

Frumoasa prezentatoare tv a precizat că a ales doar strictul necesar, fiindcă totul este foarte costisitor. Vedeta nu a mers pe mâna unui designer de interior, ci și-a decorat casa după propriile gusturi.

„Strictul necesar, atât. Camera copilului, camera noastră, un dormitor pentru musafiri și cam atât. Bineînțeles, și o bucătărie, un dining, un living… Strictul necesar. N-am intrat în mai multe pentru că, în primul rând, e extrem de costisitor să-ți faci o casă în ziua de azi.

În al doilea rând, eu sunt și super tipicară și, atunci, nu merg pe mâna unui designer 100%. Trebuie să aleg eu, trebuie să văd eu, iar asta necesită timp, timp pe care nu îl am ca să fac ceva în plus. Atunci, prefer să fac lucrurile de bază și să o las așa, că e perfect.”, a precizat moderatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, potrivit aceleiași surse.

Citește și Ilinca Vandici, destăinuiri sincere despre prima iubire. „Am fost o femeie curtată”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...