Pique regretă despărţirea de Shakira? Cum a fost surprins de curând fotbalistul. Foto

Ioana Bucur 18.07.2022, 09:11
Pique regretă despărţirea de Shakira? Cum a fost surprins de curând fotbalistul. Foto

După doar câteva săptămâni de la anunțul oficial al separării, fotbalistul a fost surprins într-o ipostază ce a stârnit un val de speculații în mediul online. Oare Pique regretă despărțirea de Shakira, în condițiile în care el ar fi fost cel care a călcat strâmb, înșelând-o pe artistă? Imaginile au făcut furori pe internet, un detaliu a atras atenția fanilor cuplului și presei străine.

Oare Pique regretă deja despărțirea de Shakira?

La începutul lunii iunie, Shakira confirma despărțirea de Pique printr-un mesaj destul de scurt transmis de agenția de comunicare cu care colaborează.

Cuplul a cerut liniște și respectarea vieții private în aceste momente dificile, precizând că prioritate rămâne bunăstarea băieților lor.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un scurt comunicat transmis de agenția de comunicare a cântăreței.

Astfel, se punea punct, oficial, unei relații de aproape 12 ani și din care au venit pe lume doi copii: Milan și Sasha.

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de atunci, fiecare trecând peste acest moment dificil în propriul fel. Totuși, Shakira pare să suporte mai bine tranziția la statutul de femeie singură. Artista este activă pe platformele de social media și a lansat chiar și o piesă nouă, „Don’t You Worry”, multe voci susținând că versurile ar ascunde, de fapt, un mesaj pentru fotbalistul infidel.

Pique regretă despărţirea de Shakira Cum a fost surprins de curând fotbalistul. Foto

Cum a fost surprins fotbalistul

Lucrurile par să stea altfel pentru Pique. La aproape o lună după despărțirea de Shakira, sportivul a fost filmat în mașină, dezamăgit, abătut și ascultând o melodie a fostei sale iubite.

Imaginile au fost comentate și analizate la sânge în mediul online. Gerard Pique pare că regretă situația, în ciuda faptului că, potrivit informațiilor apărute în spațiul public și care nu au fost, până acum, infirmate, el ar fi fost motivul destrămării cuplului.

Jurnaliștii de la Mirror scriu că Pique a condus în timp ce asculta melodia „Inevitable” a Shakirei. Cu toate astea, este posibil ca piesa să aibă o altă sursă – telefonul mobil al unei persoane care se afla lânga mașina fotbalistului în timp ce aștepta la semafor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...