Shakira, apariție surprinzătoare alături de un alt bărbat. Cui i-a făcut ochi dulci fosta lui Pique

Stan Filon 05.07.2022, 12:51

Viața merge înainte! Acesta este mesajul pe care îndrăgita cântăreață Shakira pare că vrea să-l transmită lumii întregi, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi. Cântăreața și-a luat cei doi băieți pe care îi are cu fotbalistul Gerard Pique și a plecat într-o vacanță în Spania. Artista a afișat un zâmbet larg, semn că viața sa începe să se reașeze, după separarea dureroasă. Mai mult, vedeta a revenit la una dintre cele mai plăcute pasiuni ale sale: surfing-ul.

Shakira, apariție surprinzătoare alături de un alt bărbat

Frumoasa Shakira are parte de o vacanță frumoasă, alături de cei doi băieți ai săi, în însorita Spanie. Au profitat la maximum de vremea frumoasă și s-au bronzat sub razele soarelui, dar au făcut și sporturi nautice pe care cu toții le adoră. Chiar dacă în trecut adora să facă surfing împreună cu Pigue, iată că Shakira nu renunță la pasiunea sa.

În vacanță a fost fotografiată luând în continuare lecții de surfing de la profesioniști. Chiar alături de un instructor a fost fotografiată în timp ce îi făcea acestuia ochi dulci. Cântăreața era toată numai un zâmbet, încântată de faptul că face din nou surfing, dar probabil și de conversația spumoasă pe care o avea cu bărbatul chipeș.

Shakira, aparitie surprinzatoare alaturi de un alt barbat
Shakira, aparitie surprinzatoare alaturi de un alt barbat

S-au despărțit pe 4 iunie 2022

După ani la rând în care presa a tot relatat despre problemele apărute în cuplul Shakira-Pique, iată că  într-un final a venit și ruptura. Cei doi au făcut anunțul dureros pe o rețea de socializare, chiar luna trecută.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, nota comunicatul remis presei de Agenţia de PR a celebrei cântăreţe, cu acordul lui Pique.

Cel care a pus capăt relației de iubire de 12 ani se pare că a fost fotbalistul, despre care presa scrie că trăiește deja alături de o altă femeie. Pique a devenit persona non-grata, după ce a părăsit-o pe cântăreață, iar fanii acesteia l-au pus la zid pentru gestul făcut. „Cum poți s-o înșeli pe Shakira?”, „El este inamicul Americii latine”, sunt doar două dintre miile de comentarii primite.

Frumoasa cântăreață a lansat și o piesă nouă, alături de David Guetta și Black Eyed Peas, numită „Nu-ți face griji”, care pare a f un mesaj pentru fostul partener de viață. Printre versurile noii melodii, Shakira mai spune că își va trăi viața ca și cum ar fi în vacanță.

Urmăriți Impact.ro și pe