Petrișor Ruge, infectat cu Covid-19. De necrezut gestul Andreei Bălan după ce a intrat în contact cu el și a fost dus la spital

Stan Filon 05.12.2020, 13:51
Petrișor Ruge, infectat cu Covid-19. De necrezut gestul Andreei Bălan după ce a intrat în contact cu el și a fost dus la spital

Petrișor Ruge, infectat cu Covid-19. Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, are coronavirus! Antena 1 dat startul filmărilor pentru Revelion, astfel, zeci de artiști au fost invitați să cânte și să danseze pentru emisiunea care urmează să fie difuzată în noaptea dintre ani. Totul s-a făcut cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Petrișor Ruge s-a infectat cu Covid-19

Cel care a făcut anunțul startului la filmările pentru Revelion a fost chiar celebrul amfitrion Dan Negru, care a anunțat totul pe Facebook. ”Împreună cu echipa de producție TV, am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranță”, a spus realizatorul de la Antena 1 în mediul on line. Acesta i-a asigurat pe artiști că va lua toate măsurile de siguranță pentru ca aceștia să nu se infecteze cu Covid.

Astfel, conducerea Antena 1 a decis să-i testeze pe toți artiștii care au participat la fimări, dar și pe oamenii din public. Andreea Bălan a fost și ea invitată să cânte pentru Revelionul 2020. Aceasta a venit și cu trupa de dans. Petrișor Ruge nu a mai apucat însă să danseze, deoarece a ieșit pozitiv la testul de coronavirus.

Petrisor Ruge are Covid-19
Petrisor Ruge are Covid-19

De la bal, la spital

”Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital”, au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 al lui Dan Negru, pentru Impact.ro.

Așadar, Andreea Bălan a fost nevoită să își continue numărul artistic fără Petrișor Ruge. Nu se știe dacă vedeta a intrat în contact cu dansatorul ei, deși pentru a ieși foarte bine dansul aceștia se antrenează intens, împreună. Cei doi se cunosc de ceva timp, de la emisiunea ”Dansez pentru tine”.

Prestația lor din emisiunea de la Pro TV nu a impresionat doar juriul, ci și telespectatorii. Cei doi au câștigat marele trofeu, iar relația lor a continuat și după emisiune. La finalul competiției, apreciat de Andreea Bălan, Petrișor a fost cooptat în echipa vedetei de dansatori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...