Petrecere ca-n vremurile bune, în plină pandemie. Zeci de tineri au petrecut fără să țină cont de restricții. Ce făceau polițiștii în timpul ăsta VIDEO

Elena Avramescu 21.02.2021, 11:59
Petrecere ca-n vremurile bune, în plină pandemie. Zeci de tineri au petrecut fără să țină cont de restricții. Ce făceau polițiștii în timpul ăsta VIDEO

Petrecere ca-n vremurile bune, în plină pandemie, fără respectarea normelor de distanțare socială. Zeci de tineri din Craiova au petrecut toată noaptea într-un bar. Poliiștii au trecut în mai multe rânduri prin fața localului, dar nu au intervenit. Totul a fost filmat.

Petrecere ca-n vremurile bune, în plină pandemie

Petrecerea a avut loc într-un local din centrul vechi al Craiovei. Unul dintre cei care a fost în barul respectiv a filmat modul de distracție al tinerilor. Aceștia au băut, au dansat și s-au distrat unii lângă alții, fără să țină cont de restricțiile impuse de pandemia de Covid-19.

Pe imagini se vede că nimeni nu poartă mască, distanța dintre ei este aproape inexistentă, iar unele fete chiar dansează ținându-se de mână, în contextul în care nici măcar strânsul de mână nu este recomandat în această perioadă din cauza virusului SARS COV2. Nici măcar atunci când părăsesc incinta localului și ies pe stradă, tinerii nu își pun măștile, deși acest lucru este obligatoriu.

Petrecere ca-n vremurile bune, in plina pandemie
Petrecere ca-n vremurile bune, in plina pandemie, la Craiova

Pe imaginile surprinse se vede clar și cum totul se întâmplă sub ochii polițiștilor care trec în două rânduri prin fața clubului, dar nu iau nicio măsură. Astăzi, la vederea imaginilor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Dolj, Cosmin Grădinaru a transmis că a fost declanșată o anchetă, în urma căreia vor stabili dacă se vor lua măsuri față de polițiști și față de organizatorii petrecerii.

Acesta a mai transmis că noaptea trecută mai multe evenimente private au fost întrerupte de poliţişti.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat peste 400 de efective. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 150 de societăți comerciale, 140 de locaţii de interes, 270 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata peste 4.000 de persoane, a declarat Cosmin Grădinaru.