Petre Roman nu mai vrea să audă de fiica lui, Oana. ”A spus că nu o va ierta niciodată”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Iancu Andreea 15.09.2020, 19:52
Petre Roman nu mai vrea să audă de fiica lui, Oana. ”A spus că nu o va ierta niciodată”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

De ani buni, Oana Roman și tatăl său, Petre Roman, nu reușesc să restabilească relația dintre ei. Cei doi nu își mai vorbesc, iar conflictul pare să fie de neiertat din partea politicianului. Motivul pentru care între Oana și Petre Roman nu mai există nicio legătură este neașteptată.

Ce s-a întâmplat între Petre Roman și fiica sa, Oana

Relația Oanei Roman cu tatăl său a fost adesea discutată în spațiul public, unde chiar vedeta a făcut o serie de afirmații. Aceasta a mărturisit că a decis să rupă legătura cu cel care i-a dat viață. Cu toate acestea, dincolo de familia sa alături de Marius Elisei, Oana apreciază prezența mamei sale.

Din păcate, motivul pentru care Petre Roman și Oana nu își mai vorbesc este unul neașteptat. Se pare că vedeta a fost supusă mai multor bătăi în copilărie.

”Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Petre și Oana Roman, pe când aveau o relație frumoasă
Petre și Oana Roman, pe când aveau o relație frumoasă

Cum a reacționat Petre Roman la acuzațiile aduse de Oana

Se pare că acesta este și motivul pentru care Petre Roman a decis să nu mai vorbească cu fiica sa. Acesta consideră că și-a îndeplinit obligațiile de părinte, oferindu-i Oanei tot ceea ce avea nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.

 „În urmă cu 4-5 ani, Oana a declarat că tatăl ei o bătea în copilarie. El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, mașină cu șofer”, a declarat un apropiat al lui Petre Roman potrivit sursei citate.

O altă durere imensă din sufletul Oanei Roman este faptul că fiica sa nu își poate vedea bunicul. Nu de puține ori micuța a întrebat când îl va revedea pe tatăl Oanei, însă aceasta a rămas fără răspuns.

”Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman la începutul acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe