Cum și-a făcut apariția Oana Roman pe plajă, după ce a slăbit spectaculos. A atras toate privirile

Elena Avramescu 24.08.2020, 18:58
Cum și-a făcut apariția Oana Roman pe plajă, după ce a slăbit spectaculos. A atras toate privirile

Oana Roman a reușit să slăbească extrem de mult în ultimul timp, iar acum se afișează chiar și în costum de baie fără rețineri. Arată senzațional și se simte extrem de bine în pielea ei.

Cum și-a făcut apariția Oana Roman pe plajă, după ce a slăbit spectaculos

După ce a reșușit să slăbească câteva măsuri, Oana Roman este fericită cu felul în care arată. Aceasta a plecat pentru câteva zile pe litoralul românesc și fiindcă împărtășește aproape orice cu fanii, la fel a fost cazul și acum. Astfel că a distribuit câteva poze de la plajă.

Vedeta s-a pozat într-un costum de baie întreg, negru, pentru a-și etala noua siluetă pentru care a muncit mult. Săptămâna trecută declara că aproape nu se mai recunoaște în oglindă iar după ce a slăbit spectaculos spune că nu este perfectă, însă nici nu tinde către așa ceva. Doar se bucură extrem de mult fiindcă a adoptat un stil de viață sănătos, care a ajutat-o să-și atingă scopul.

Cum și-a făcut apariția Oana Roman pe plajă
Oana Roman, sexy pe plajă

„Nu sunt perfecta dar nici nu mi doresc asta. Am 44 de ani si sunt sănătoasă , sunt împăcată cu mine si nu trăiesc dupa regulile si dorințele nimănui. Fac doar cum simt si daca prin ce fac reusesc sa fiu exemplu altora, e bine. Daca nu, eu tot pe drumul meu merg” a scris Oana Roman în descrierea pozei postate pe pagina sa de Facebook.

Fanii au apreciat modul în care aceasta arată și i-au lăsat comentarii apreciative: „Felicitari pentru curajul si demnitatea ta! Doamne ajuta!”. La acest mesaj, Oana Roman i-a răspuns fanei, spunând „Acest mesaj m a impresionat mai mult decât toate pt ca este identic cu dedicația scrisa de tata pt mine pe prima pagina a primei cărți pe care a scris o. Exact asa a scris Oanei pt curajul și demnitatea ei. Se întâmpla în 1994..”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...