Petre Roman, adevărul despre căsnicia cu Silvia Chifiriuc. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Badea Violeta, Mirabela Năstase 22.12.2021, 11:52
Petre Roman, adevărul despre căsnicia cu Silvia Chifiriuc. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Silvia Chifiriuc și Petre Roman formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună un băiețel superb, pe nume Petrus. Recent, fostul premier a vorbit despre mariajul pe care-l are cu frumoasa brunetă și a oferit detalii nemaiștiute. Iată ce se întâmplă între cei doi soți!

Petre Roman vorbește despre neînțelegerile din căsnicia lui cu Silvia Chifiriuc

Petre Roman se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere! Fostul prim-ministru al României are o căsnicie de 13 ani cu Silvia Chifiriuc. Din povestea lor de iubire a rezultat Petrus, un băiețel minunat care a împlinit de curând vârsta de 12 ani.

Cu toate astea, bărbatul a recunoscut că în mariajul lor mai există și neînțelegeri. Recent, Petre Roman a relatat amănunte despre certurile din cuplu. Fostul politician a mărturisit că certurile sunt legate, de obicei, de modul în care îl educă pe copil.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privinţa asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfaţă într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a declarat Petre Roman, potrivit Cancan.ro.

Silvia Chifiriuc a ținut să-l completeze pe partenerul său de viață și a transmis că nu o deranjează deloc acest lucru. „Oricum, este mai bine aşa, pentru că există un echilibru. el ştie că la tati nu se poate chiar orice”.

Petre Roman, Silvia Chifiriuc si baiatul lor
Petre Roman, Silvia Chifiriuc si baiatul lor

Între Petre Roman și Silvia Chifiriuc există o diferenţă de vârstă de 26 de ani

Petre Roman are 75 de ani, în timp ce soția lui are doar 49 de ani. Cei doi se iubesc de 14 ani şi sunt căsătoriţi de 13, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani dintre ei.

Deşi mulți cârcotași spuneau că relaţia lor nu va fi una de durată, fostul premier și partenera lui de viață au demonstrat că iubirea nu ține cont de vârstă sau de regulile impuse de societate.

Amintim că Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au divorțat la scurt timp după ce fostul premier a cunoscut-o pe brunetă. Iată ce declara mama Oanei Roman referitor la separare.

Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!

Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, declara Mioara Roman în urmă cu ceva timp.

Amintim că fostul premier al României și-a cunoscut actuala soție într-un avion. Petre Roman a abordat-o pe brunetă și a invitat-o să se așeze pe un loc liber, lângă el, iar aceasta nu a refuzat. Cei doi au început să vorbească despre diferite lucruri și au decis să păstreze legătura.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...