„Perlele” lui Gigi Becali prea scumpe pentru Atalanta. Mihai Stoica, convins că doar un club mare poate să cumpere jucători de la FCSB

Sorin Barbu 02.02.2022, 10:02
„Perlele” lui Gigi Becali prea scumpe pentru Atalanta. Mihai Stoica, convins că doar un club mare poate să cumpere jucători de la FCSB

Gigi Becali a prins din nou gustul transferurilor pe bani mulți. Ultima mare lovitură a fost transferul lui Dennis Man la Parma, afacere care va aduce în conturile clubului mai bine de 11 milioane de euro. În aceste condiții, patronul echipei se gândește ca următoarele mutări să-i aducă și mai mulți bani și se gândește că o să dea lovitura cu Ianis Stoica și Octavian Popescu, doi jucători tineri despre care Giovanni Becali a spus că sunt în vizorul Atalantei.

„Perlele lui Gigi Becali”, în vizorul Atalantei

Giovanni Becali a fost în Italia și a rezolvat împrumutul lui Valentin Mihăilă la Atalanta, până la finalul campionatului, cu opțiune de cumpărare de 8 milioane de euro. Șefii formației italiene sunt mereu în căutare de jucători buni și i-au spus impresarului român că sunt încântați de Ianis Stoica și Octavian Popescu, doi fotbaliști în care Gigi Becali își pune foarte mari speranțe.

„M-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în trei zile, şi frumoase! Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv. FCSB vrea să câştige bani mulţi pentru ei.

Deocamdată cu Octavian Popescu se vorbeşte de 60-80 de milioane de euro (n.r. preţ stabilit de Gigi Becali). Poate vine cineva şi îi dă 25 (n.r. milioane de euro) lui Gigi, 30 şi-l «fură» acum, în vară”, a declarat Giovanni Becali la întoarcerea în țară, după a negociat în Italia pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man.

Mihai Stoica, convins că Atalanta nu are pentru pentru Ianis Stoica și Octavian Popescu

Mihai Stoica s-a amuzat când a aflat că șefii de la Atalanta s-au interesat de Ianis Stoica și Octavian Popescu și este convins că formația italiană nu are suficienți bani ca să-i poată achiziționa pe cei doi jucători.

Mihai Stoica nu s-a putut abtine dupa eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat dupa meci

„Atalanta nu mai e echipa de acum câțiva ani, iar prețul pe care prețul pe care Gigi îl cere pentru Tavi și Ianis Stoica este prea mare. Atalanta nu și permite să plătească atât. Doar un club mare poate risca sumele cerute de Gigi Becali pentru acești jucători tineri.

În plus, noi nu suntem în situația să vindem pentru a supraviețui. Vrem să facem o echipă bună, cu jucători români. Și suntem în grafic”, a declarat managerul FCSB, la Telekom Sport.

Mihai Stoica a mai spus și că este convins că lui Valentin Mihăilă îi va fi greu la Atalanta, în sistemul de joc gândit de antrenorul Piero Gasperini.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe