Pericolul la care au fost expuse Andreea Bălan și Andreea Antonescu în America Express. „Ne îndrumau să mergem direct la poliție”

Beatrice Dumitru 04.01.2023, 15:48
Pericolul la care au fost expuse Andreea Bălan și Andreea Antonescu în America Express. „Ne îndrumau să mergem direct la poliție”

„America Express – Drumul Aurului” este unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale momentului. Una dintre cele nouă perechi care pornescu pe Drumul Aurului este formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două cântărețe au dezvăluit ce provocări au avut de înfruntat în timpul reality show-ului, mai ales că pe unele trasee a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, despre pericolul de la „America Express”

„America Express – Drumul Aurului”, sezonul cinci, a schimbat continentul și s-a mutat în America, după patru sezoane în care concurenții au străbătut Asia în lung și lat. Astfel, cele nouă perechi de vedete sunt purtate prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută care cumulează peste 7.000 de kilometri.

Una dintre cele nouă perechi care luptă pentru marele premiu este formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care au trăit la intensitate maximă experiența de la „America Express”. Cele două au vorbit despre ce au trăit în timpul reality show-ului, lucrurile fiind total diferite față de ce își imaginaseră ele.

Pericolul la care au fost expuse Andreea Bălan și Andreea Antonescu în America Express. „Ne îndrumau să mergem direct la poliție”
Andreea Bălan și Andreea Antonesc au fost în „America Express”

Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi”, a spus Andreea Antonescu, potrivit Libertatea.

„Trecătorii ne rugau să părăsim locul respectiv”

Pe de altă parte, Andreea Bălan a dezvăluit că cele mai mari provocări cu care s-au confruntat la „America Express” au fost găsirea cazărilor la orele serii și autostopul, atunci când aveau nevoie de transport pe distanțe foarte lungi. Aceasta a mai afirmat că la „America Express” nu se poate anticipa nimic, iar misiunile sunt cu totul neașteptate.

E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintre noi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit și despre unul dintre elementele care fac din „America Express” cel mai dur reality show din România. Concurenții sunt nevoiți să parcurgă trasee prin zone care au necesitat măsuri de securitate sporite.

„Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare”, a povestit Andreea Antonescu.

Alături de cele două cânterețe, la „America Express” mai concurează chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar și creatoarea de conținut Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...