EXCLUSIV

Pepe şi Yasmine, căsătorie în secret. Când a avut loc evenimentul, de fapt: „A fost ceva restrâns” EXCLUSIV

Ioana Bucur, Andreea Archip 20.07.2022, 15:07

Pepe și Yasmine au spus marele DA! Au păstrat discreția, cât de mult au putut, în ceea ce privește povestea lor de dragoste, însă două indicii „scăpate” de cei doi au dat startul unui val de speculații cu privire la o casătorie în secret. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii despre fericitul eveniment. Când a avut loc evenimentul, de fapt.

Pepe şi Yasmine, căsătorie în secret

La ceva timp după divorțul de Raluca Pastramă, Pepe mărturisea că se simte pregătit pentru o nouă iubire. N-a durat mult până când dorința i-a fost îndeplinită. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine Ody. Cei doi au ales să își țină relația cât mai departe de ochii publicului, bucurându-se din plin de fiecare moment petrecut împreună.

Lucrurile au avansat într-un ritm alert, tânăra aducând pe lume primul copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos. Recent, Pepe și Yasmine s-au bucurat de câteva zile de vacanță, la malul mării. Fotografiile postate de Yasmine pe platformele de social media au dat naștere speculațiilor legate de o căsătorie în secret. Fanii cuplului au observat un inel superb pe degetul inelar.

În plus, ea și-a schimbat numele pe platformele de social media, Yasmine Ody devenind acum Yasmine Pascu.

Pepe şi Yasmine, căsătorie în secret. Când a avut loc nunta, de fapt: „A fost ceva restrâns” EXCLUSIV
Pepe și Yasmine

„Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume”

Reporterii redacției Playtech- Impact.ro au aflat, în exclusivitate, primele detalii despre nunta lui Pepe și Yasmine. Potrivit surselor noastre, cei doi sunt căsătoriți de ceva vreme. au spus marele DA înainte de Paște, iar evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat în jur de 40 de invitați.

„Sunt căsătoriți de mult. Inainte de de Paște s-au casatorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.

Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva.

Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...