Pepe, proaspăt tătic de băiat. Iubita sa, Yasmine, a născut un bebeluș de nota zece

Andra Daoud 07.06.2022, 16:06
Pepe, proaspăt tătic de băiat. Iubita sa, Yasmine, a născut un bebeluș de nota zece

Pepe este în culmea fericirii, după ce a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pepe mai are două fetițe, din căsătoria cu Raluca Pastramă, iar acum și-a îndeplinit visul de a avea și un băiețel. Micuțul a venit pe lume în urmă cu puțin timp și a primit nota 10 la naștere.

Pepe este tată de băiat

Bucurie mare în familia lui Pepe, după ce iubita lui a născut în urmă cu câteva ore. Yasmine l-a făcut tătic pe cântărețul latino pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Bebelușul s-a născut într-o clinică privată și a primit nota 10 la naștere.

Cel care l-a dat de gol pe artist cu privire la faptul că este din nou tată a fost Cristi Brancu, în emisiunea sa de la Prima TV. Pepe și Yasmine trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de aproximativ un an, dar au ales să își țină departe de ochii curioșilor relația. Au anunțat că urmează să devină părinți când sarcina Yasminei era deja avansată și au continuat să fie discreți.

Femeia care l-a cucerit pe Pepe după divorțul de Raluca Pastramă are 28 de ani și este la prima naștere. Artistul latino, pe de altă parte, mai are două fetițe din mariajul cu Raluca. Interesant este că și fosta soție și-a refăcut viața după divorț și este și ea însărcinată cu noul iubit, urmând să nască în curând al treilea copil.

Pepe, proaspat tatic de baiat
Pepe si iubita lui, Yasmine Ody

Ce nume va purta băiețelul lui Pepe

Într-un interviu acordat cu câteva săptămâni înainte de a deveni din nou tătic, Pepe spunea că bebelușul va purta numele Pepe Junior. Artistul a plănuit deja și botezul micuțului și a spus că va fi o petrecere discretă, alături de familie și prieteni.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe, nu eu?! (Botezul, n.r.) va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, spunea Pepe, în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe