Pe cine nu suportă Ramona Olaru de la Neatza. Asistenta TV dă cărțile pe față despre colegii săi: „Nu pot să vorbesc cu el în afara platoului”

Beatrice Dumitru 11.04.2023, 14:57
Pe cine nu suportă Ramona Olaru de la Neatza. Asistenta TV dă cărțile pe față despre colegii săi: „Nu pot să vorbesc cu el în afara platoului”

Ramona Olaru este asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și este foarte apreciată de telespectatori. Aceasta a dezvăluit care este colegul cu care nu poate lucra și a făcut tot posibilul să evite acest lucru. Blonda a mărturisit că nu poate vorbi cu acesta decât în timpul filmărilor, dar nu și în afara orelor de program.

Colegul cu care Ramona Olaru nu vorbește

Ramona Olaru și fostul ei iubit au fost nevoiți să lucreze împreună la Antena 1, iar asistenta a mărturisit că a fost un test extrem de greu pentru ea, mai ales că s-a întâmplat imediat după despărțire.

Ramona Olaru a povestit cum a fost experiența de a lucra cu fostul iubit, Cuza, de la Noaptea Târziu. Vedeta spune că poate avea o relație normală cu cel care i-a fost iubit doar în timpul filmărilor, iar în afara platoului cei doi nu vorbesc deloc.

Pe cine nu suportă Ramona Olaru de la Neatza. Asistenta TV dă cărțile pe față despre colegii săi: „Nu pot să vorbesc cu el în afara platoului
Ramona Olaru este asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani.

Avem o relație de colegialitate. Acum, la un an și jumătate de la despărțire putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului. Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai. Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine„, a spus Ramona la podcastul realizat de Ameri Nasrin.

„Nu mai era iubire, dar era incomod”

Întrebată dacă au fost situații jenante între ea și Cuza, după despărțire, Ramona Olaru a admis că i-a fost greu să lucreze cu el imediat după despărțire. Asistenta de la Neatza a spus că „s-a rugat cu cerul și pământul” de șefii de la Antena 1 pentru a-i permite să nu mai meargă duminica la muncă.

„A fost rapid, atunci după despărțire, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni. După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, m-am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod”, a mai spus Ramona Olaru.

Cuza și Ramona Olaru s-au despărțit de mai bine de un an și jumătate, iar de atunci asistenta Tv a bifat câteva relații pasagere, dar și o povese de dragoste cu Cătălin Cazacu. Ei au ales să meargă pe drumuri separate la începutul acestui an, după mai multe despărțiri și împăcări.

Acum, frumoasa blondă are un nou iubit, cu nouă ani mai tânăr decât ea. Acesta se numește Mircea Babagianu, are 25 de ani și este milionar. El deține un magazin de haine, Killem Clorhing Line, și se laudă cu multe accesorii de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...