Pe cine i-a adus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pentru a-i face o mare surpriză de ziua lui. Nu se aștepta la așa ceva

Redacția IMPACT 19.09.2020, 19:26

Laurențiu Reghecampf a împlinit de curând vârsta de 45 de ani, iar Anamaria a ținut să îl serbeze așa cum se cuvine. Frumoasa impresară a decis să îi facă soțului ei un cadou mai puțin obișnuit, dar care l-a bucurat enorm. Ce a făcut Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf?

Surpriză mare pentru Laurențiu Reghecampf. Pe cine a adus Anamaria Prodan la ziua lui?

Soțul Anamariei Prodan a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani, iar împreună cu familia, sărbătorește în Dubai. Totodată, frumoasa impresară a ținut să îi facă un cadou mai special lui Laurențiu Reghecampf, așa că a decis să o aducă și pe mama lui. Aseară toți au sărbătorit la un restaurant de fițe, iar momentele au fost pline de emoție.

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toți pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce își dorește, așa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoționa foarte tare”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

Pe cine i-a adus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pentru a-i face o mare surpriză de ziua lui. Nu se aștepta la așa ceva
Pe cine i-a adus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pentru a-i face o mare surpriză de ziua lui. Nu se aștepta la așa ceva

Anamaria și Reghecampf, o viață împlinită

Frumoasa blondină pare să se bucure enorm de mult alături de familia pe care și-a făcut-o alături de Reghecampf. Cei doi se iubesc necondiționat și nu duc lipsă de nimic. Mai mult, Anamaria a mărturisit că nu mai au nevoie de nimic altceva, înafară de persoanele dragi. În prezent, celebra impresară speră să își vadă copiii mari și așezați la casa lor.

„Anii trec frumos peste noi și peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni și nu am păstrat secrete unul față de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine. Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneți. Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizați și să aibă și ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viață liniștită și armonioasă, departe de răutățile și fățărnicia oamenilor”, a mai spus Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI