Pe cine a invitat Dan Negru la aniversarea lui, la 51 de ani. „Nu voi avea nota de plată încărcată” (Exclusiv)

Nicu Stan 23.02.2022, 12:33
Pe cine a invitat Dan Negru la aniversarea lui, la 51 de ani. „Nu voi avea nota de plată încărcată” (Exclusiv)

Pe cine a invitat Dan Negru la aniversarea lui, la 51 de ani. Prezentatorul TV este mulțumit că nu va avea o notă de plată prea încărcată. Acum, la ceas aniversar, omul de televiziune recunoaște că are tot ce și-ar putea dori: dragoste, familie, televiziune, bani.

Dan Negru împlinește 51 de ani. Cu cine va petrece noua vedetă Kanal D

Dan Negru, care împlinește azi, 23 februarie, 51 de ani, a dezvăluit cum își serbează ziua de naștere și alături de cine, dar și care a fost cel mai năstrușnic cadou primit.

Dan Negru va începe efectiv munca din luna martie la noua televiziune cu care a bătut palma, Kanal D, după 20 de ani de Antena 1.

Dan Negru, un om implinit la 51 de ani
Dan Negru, un om implinit la 51 de ani

Dan Negru, 51 de ani din care 30 de televiziune

”Mă uitam zilele acestea la prima mea legitimație din RadioTeleviziunea Română din 1992. Atunci radioul era în aceeași instituție cu televiziunea. Uite, îți arăt și legitimația mea de la Timișoara, de atunci. Se fac 30 de ani anul acesta. Habar n-am unde-s anii. Fum. Așa cum e și meseria noastră, împachetam fum. Mi-a spus Cristian Țopescu, demult, asta, că tot ce facem noi e supus uitării.

O invidiez adeseori pe soția mea care are o meserie practică, pacienții care pleacă fără durere de la un medic au o bucurie. La noi, bucuria pe care o facem e de câteva secunde. Apoi, te uită toți. O meserie de împachetat fum. 30 de ani e mult, mai ales într-o țară care de totul are 100 de ani. De asta îmi sunt dragi colegii mei care au trecut prin presă în toți anii ăștia de după Revoluție. Noi suntem cei care am văzut construcția României Noi și am scris sau am vorbit despre asta”, a declarat Dan Negru, conform playtech.ro.

Dan Negru are doar câțiva prieteni. Care este avantajul

Chiar dacă este o persoană carismatică, Dan Negru spune că are doar câțiva prieteni de suflet. Astfel, există însă și un avantaj, spune el, cu o doză de umor, mai ales că lumea îl cunoaște cam strâns la pungă.

„Acum sunt în Otopeni, în fugă până la Chișinău, unde mâine trebuie să filmez niște promouri pentru edițiile de Sărbători de Martie. În Chișinau, zilele de 1 și de 8 Martie sunt mai ceva ca Paștele sau Crăciunul la noi. Apoi, mă întorc în București și mâine seară (în seara asta n. red.) sper să apuc să-mi întâlnesc prietenii apropiați. Nu sunt mulți, sunt norocos, nu voi avea o notă de plată încărcată, ha,ha. Prietenii sunt ca banii, se fac ușor și se păstrează greu”, a mai spus Dan Negru.

Ce cadou năstrușnic a primit Dan Negru

Omul de televiziune a vorbit și despre cel mai năstrușnic cadou primit vreodată. Acesta a fost un cal. Dan Negru s-a bucurat cât timp au fost cu el cei ce i-l dăruiseră, după care bucuria a dispărut.

Au apărut grijile, unde îl duce, cum îl îngrijește. Astfel, a fost nevoit să trăiască două zile cu un cal în curte.

Urmăriți Impact.ro și pe