De ce s-a supărat Cătălin Măruţă pe Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut ce s-a întâmplat

Nicu Stan, Mirabela Năstase 21.02.2022, 12:47
De ce s-a supărat Cătălin Măruţă pe Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut ce s-a întâmplat

S-a aflat de ce s-a supărat Cătălin Măruţă pe Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut ce s-a întâmplat, după ce a fost la un pas să se supere cu soțul Andrei. Dacă cu Cătălin Măruță a reușit să aplaneze conflictul, cu alte vedete Dan Negru nu a reușit să o dea la pace, astfel că au rămas dușmani. Care este motivul neînțelegerilor?

Scandal între Cătălin Măruţă și Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a spus adevărul

Dan Negru a recunoscut că a fost la un pas de scandal cu Cătălin Măruță după ce acesta l-a invitat în podcastul lui, iar vedeta Kanal D l-a refuzat.

Nu l-a fel s-a întâmplat cu alți realizatori de podcasturi celebre, pe care Dan Negru i-a refuzat. Aceștia au rămas supărați cu omul de televiziune, care va începe munca la Kanal D din luna martie.

Dan Negru spune ca podcasturile romanesti trebuie sa se reinventeze
Dan Negru spune ca podcasturile romanesti trebuie sa se reinventeze

Dan Negru nu mai dă curs invitațiilor de tip podcast

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine”, a scris Dan Negru pe propria pagină socială.

Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu „Coin Talk” de pe Spotify”, a explicat Dan Negru.

Care este podcastul care l-a marcat pe Dan Negru

De asemenea, Dan Negru a explicat care a fost podcastul care l-a marcat. În plus, Dan Negru este de părere că podcasturile românești trebuie să schimbe ceva, întrucât nu depășesc televiziunea sau radioul.

„Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste! Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul”, a mai scris Dan Negru.

România duce lipsă de vedete

Dan Negru a mai spus că legendele lui din YouTube nu sunt podcast. În plus, omul de televiziune spune că în România nu prea sunt vedete.

„Cu ceva vreme în urmă, o tv mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite si apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, facănd orice. Podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți. Sau vorba lui Eliade: -Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi opinia publică”, a mai scris Dan Negru pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe