Pe ce loc a ajuns Bill Gates în topul miliardarilor, după ce a început împărțirea averii cu Melinda Gates

Nicu Stan 10.08.2021, 13:52
Pe ce loc a ajuns Bill Gates în topul miliardarilor, după ce a început împărțirea averii cu Melinda Gates

Pe ce loc a ajuns Bill Gates în topul miliardarilor, după ce a început împărțirea averii cu Melinda Gates. Miliaradrul și-a ocupat noua poziție în topul celor mai bogați oameni din lume întocmit de revista Forbes. Unde se situează Bill Gates acum, vedeți în articolul de mai jos.

Câți bani mai are Bill Gates după ce i-a împărțit cu Melinda, fosta sa soție. Pe ce loc a ajuns în topul miliardarilor

Pe ce loc a ajuns Bill Gates în topul miliardarilor, după ce a divorțat și și-a împărțit averea cu Melinda Gates.

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a coborât o treaptă în topul milirdarilor şi se află pe locul  al cincilea în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume întocmit de revista Forbes.

Melinda si Bill Gates si-au impartit averea
Melinda si Bill Gates si-au impartit averea

Melinda Gates a primit acțiuni în valoare de 2,4 miliarde de dolari

Divorţul dintre Bill Gates şi Melinda French Gates, urmat de împărţirea bunurilor este motivul pentru căderea din clasament. De asemenea, Bill Gates s-a aflat pe lista miliardarilor încă din 1987 şi este pentru prima dată când coboară sub cea de-a treia poziţie de la lansarea topului revistei Forbes.

În pplus, compania de investiţii a lui Bill Gates, Cascade Investment LLC (CAS), i-a transferat joia trecută Melindei Gates acţiuni în valoare de 2,4 miliarde de dolari, valoarea netă a averii acesteia ajungând la 5,6 miliarde de dolari.

Câți bani i-a mai dat Bill Gates soției sale

Bill Gates îi transferase fostei sale soții deja acţiuni în valoare de 3,2 miliarde de dolari în luna mai, după ce cuplul a anunţat destrămarea mariajului, scrie Agerpres.

Acum, averea lui Bill Gates mai valorează în prezent 129,6 miliarde de dolari, în timp ce Mark Zuckerberg, cu 132 de miliarde de dolari, se situează pe poțiția a patra în topul celor mai bigați oameni din lume.

Ce acțiuni deține acum Melinda Gates

Conform agenţiei guvernamentale Security and Exchange Commission, Melinda Gates a primit, din partea companiei Cascade, 3,3 milioane de acţiuni AutoNation, 2,8 milioane Deere & Co, precum şi 9,5 milioane de acțiuni Canadian National Railway.

Bill şi Melinda au hotărât să o ia pe drumuri separate după dezvăluirile referitoare la întâlnirile dintre fostul director Microsoft şi Jeffrey Epstein din anul 2019. De asemenea, Bill Gates s-a aflat în mijlocul unei investigaţii Microsoft despre o posibilă relaţie a lui cu o angajată de-a sa, în anul 2000.

Bill Gates și prietenia cu Jeffrey Epstein

Bill Gates a catalogat prietenia cu Jeffrey Epstein drept o eroare imensă.

”Este timpul pentru reflecţie, iar în acest moment, trebuie să merg mai departe. În mijlocul familiei, ne vom vindeca pe cât de bine putem”, declarat Bill Gates pentru CNN.

Pe de altă parte, nu se știe cu exactitate ce sumă va primi Melinda Gates în urma divorţului întrucât condiţiile separării nu au fost anunțate.

Urmăriți Impact.ro și pe