VIDEO EXCLUSIV

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Cât de greu și-a cucerit soția: „A meritat să mă lupt!”. Unde și cu cine își serbează ziua. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 19.01.2023, 18:31

Pavel Bartoș și-a mai împlinit un vis, iar filmul „Ramon” în care este și actor, dar și producător, a avut avanpremiera, miercuri seara, la Cineplexx Băneasa. Cu această ocazie, celebrul artist ne-a oferit un interviu, exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a vorbit despre personajul lui, Ramon, care, la fel ca el, luptă să își împlinească visurile.

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani, pe 20 ianuarie. De ziua lui, actorul va fi alături de familie și de prieteni, iar seara o va încheia la Teatrul Odeon

Actorul ne-a povestit că i-a luat mai bine de un an să o cucerească pe Anca, femeia cu care este căsătorit de aproape două decenii, și care i-a dăruit 3 fete. Mâine, de ziua lui, va fi pe scena teatrului Odeon cu spectacolul „One Man aproape Show”, dar și pe micul ecran, la Pro TV, unde de la 20.30 începe cel de-al 13-lea sezon „Românii au talent”.

Impact.ro: Ți-ai făcut în avans un cadou de ziua ta și ți-ai scos prietenii la film?

Pavel Bartoș: Am și uitat că va veni ziua mea. Nu știu, eu vreau doar să îi provoc să vină la acest film, să se bucure de “Ramon”, care, iată, din 3 februarie, intră în cinematografe, să se bucure în general de viață. Am niște principii, așa, destul de simple. Unul este să te bucuri din plin de viață, dar tot timpul nu doar de Crăciun sau de Revelion sau de Paști, nu. Să te bucuri, în general, iar filmul ăsta asta face: vrea să bucure într-un fel sau altul. Se va regăsi toată lumea: are și emoție, are și iubire, are acțiune și comedie, are de toate, acum depinde doar de cei de acasă.

Prin ce transformări ai trecut, ca să devii Ramon? Văd o altă tunsoare pe panou.

A fost cum l-am văzut noi, cum l-am gândit și atunci am zis că trebuie să fie un pic altfel, adică nu pot fi eu jucându-mă. În general, îmi place să mă joc cu fața mea când joc un personaj, să însemne ceva acea apariție și, uite, mă bucur că am ajuns la această concluzie. Încă asta e forma cea mai simplă a lui, adică are și alte variante mai hard, cum îi zic eu, mai Mihai Petre.

Pavel Bartoș: „Toate visurile au momentul lor”

Cât de diferit e Ramon, de fapt, față de tine?

Nu știu, cred că e diferit. Singurul punct comun, pe care, cumva, îl avem este că și eu și el atunci când cred într-un vis merg până la capăt. Când cred în ceva merg până la capăt, indiferent de câte obstacole, de câte greutăți sunt, merg până la capăt. Am visuri, dar nu sunt neîmplinite, ele se vor împlini. Și filmul „Ramon” acum un an era un vis neîmplinit, acum iată un vis împlinit.

Dar, de obicei, le iau pe toate pe rând. Știi cum e: termini cu un vis, îl pui deoparte, vine alt vis. Nu poți să le faci pe toate deodată sau să crezi că le poți face tot timpul, nu. Și cred că toate visurile au momentul lor.

Pavel Bartoș în comedia Ramon
Pavel Bartoș în comedia Ramon

Ce îți dorești de ziua ta?

Să cumpere lumea bilet la filmul „Ramon”, să vină să se bucure, pentru că, cred că ei își vor face lor un cadou prin faptul că se vor simți bine. Urmează Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, plus că, dacă vor cumpăra bilete la film, pot câștiga două city break-uri: unul la Paris, unul la Roma, telefoane mobile, adică eu cred că e un win to win.

Pavel Bartoș și-a cunoscut soția la teatru

Dacă tot ai amintit de luna iubirii, tu ai o căsnicie de aproape 20 de ani. Cum a început povestea voastră de iubire?

Ne-am cunoscut la Teatrul Național din Timișoara, așa a început. Și ne-am descoperit pe parcurs. De fapt ne-am descoperit când a vrut a mea soție să se lase descoperită și a făcut bine, că atunci a trebuit să scoată tot ce e mai bun din mine.

După cât timp ai reușit să o cucerești?

După un an, un an și, adică nu a fost atât de simplu, dar, uite, că rezultatul și tot ce s-a întâmplat, după, a confirmat că a meritat vorba aceea să mă lupt. Vezi? Ceea ce face și Ramon! Când crede în ceva, se luptă până la capăt!

Citește și: Ce fel de relație au, de fapt, Smiley și Pavel Bartoș. S-a aflat adevărul. „Probabil ne-am sparge capul”

Cum petrece Pavel Bartoș de ziua lui

Ziua ta te prinde la teatru? Dai o petrecere cu prietenii?

Nu știu, cred că cei de la teatru mi-au pus spectacol ca să dau o băută, după, să fac cinste cu prezența, normal că am să dau colegilor, dar nu e ceva simandicos, e așa o chermeză…

Citește și: Din ce făcea bani Pavel Bartoș înainte să devină celebru. A recunoscut tot, fără nicio jenă

Și tot de ziua ta începe și noul sezon „Românii au talent”.

S-au aliniat planetele. E o ediție senzație, atât vă spun! Este așa cum este și titlul: 13 magic!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe