Paula Seling, transformare spectaculoasă după ce a trecut la veganism. Cum arată acum artista

Iancu Andreea 07.06.2021, 20:34

Celebra cântăreață a fost dintotdeauna o prezență extrem de discretă și feminină, obișnuind să se țină departe de scandaluri. Deși nu mai apare atât de des în fața camerelor de filmat, viața artistei s-a schimbat.. Atentă la modul în care arată, dar și la starea sa de sănătate, Paula Seling s-a transformat spectaculos după ce a trecut la veganism. Artista, care a împlinit deja frumoasa vârstă de 41 de ani, se poate mândri cu o siluetă de admirat.

Paula Seling, transformare spectaculoasă după ce a trecut la veganism. Cum se menține artista în formă

Oricine o privește pe Paula Seling în ultima vreme poate să observe faptul că vedeta nu mai afișează formele voluptoase de altădată. Artista a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat după ce și-a schimbat stilul de viață. Transformarea a fost spectaculoasă după ce Paula Seling a trecut la veganism, vedeta având un regim mai strict. Gestul său a fost unul conștient, renunțând la carne în urmă cu trei ani, după ce a descoperit câteva documentare despre industria cărnii.

Chiar dacă s-a dezobișnuit să mai mănânce carne, cântăreața recunoaște că îi este dificil să se mențină în formă din cauza faptului că este consumatoare de carbohidrați. În cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, Paula Seling a dezvăluit faptul că mai bine de jumătate dintre alimentele pe care el consumă sunt crude, vedeta fiind o mare amatoare salate.

Consum salate multe, leguminoasele au proteine multe, fac combinaţii cu soia. Cel puţin jumătate din ce mănânc e crud. Am renunţat la carne în 2010, când am vizionat nişte documentare despre industria cărnii, iar în urmă cu 3 ani jumătate am decis să nu mai consum niciun fel de produs de origine animală. De când am adoptat stilul ăsta de alimentaţie, colesterolul mi s-a reglat, am toate analizele excelente, a povestit Paula.

Cum arată Paula Seling de când a trecut la veganism
Artista are un stil de viață sănătos

Și soțul artistei i-a urmat exemplul

Paula a recunoscut că atât ea cât și soțul său împărtășesc același obicei, reușind să se coordoneze când vine vorba despre gătit. Artista a dezvăluit că inclusiv partenerul ei de viață obișnuiește să pregătească masa, fiind un bucătar desăvârșit.

Nu a trebuit să-l conving să renunţe la carne pentru că am luat decizia în aceeaşi clipă. Mai mult, ne sprijinim reciproc şi încercăm să găsim reţete de mâncăruri care să ne facă plăcere să le mâncăm pentru că mâncarea nu trebuie să fie o corvoadă. Soţul meu găteşte foarte bine şi de multe ori mă scoate din impas, a explicat artista.

Care sunt secretele siluetei Paulei Seling

Dincolo de viața sa activă, Paula reușind să împărtășească cu alți iubitori de veganism rețete dedicate acestui stil de viață, pe canalul său de Youtube, ea și-a format obiceiuri sănătoase care implică mișcarea. Astfel, dincolo de alimentele sănătoase pe care le consumă, Paula nu trece peste orele săptămânale de sport.

Când plecam în turnee, era un pic mai greu. Eu când sunt pe drumuri mă îngraş pentru că nu găsesc produse şi mănânc multă pâine. Acasă, în schimb, fac sport. Eu sunt dependentă de sport. Mai nou, înot. Merg la sală de patru ori pe săptămână, acolo dau afară toată energia negativă. Sunt o persoană ambiţioasă, am simţit provocări în tot ce a fost mai greu. dacă nu ridic greutăţi la sală, am senzaţia că nu am fost la sală. Acasă am şi bandă. Unul dintre secretele folosirii cu conştiinciozitate a acesteia este să o aşezi în faţa unui televizor, în aşa fel încât să te uiţi la ceva plăcut în timp ce mergi pe bandă, a mai dezvăluit Paula.

Urmăriți Impact.ro și pe