Patru românce au furat parfurmuri de 6.000 de lire sterline din Anglia. Explicația genială pe care au dat-o

Stan Filon / 28.10.2020, 08:45
Patru românce au furat parfurmuri de 6.000 de lire sterline din Anglia. Explicația genială pe care au dat-o

Patru românce stabilite în Birmingham au fost judecate pentru furturi în serie din centre comerciale din toată Marea Britanie. Femeile erau specializate pe parfumuri, din declarațiile procurorilor care le-au trimis în judecată.

Românce prinse la furat de parfumuri în Marea Britanie

Geanina Stan, în vârstă de 22 de ani, și Daniella Stoian, în vârstă de 20 de ani, Angelica Marin, în vârstă de 18 ani, și Samirateanca Bucurestean, în vârstă de 24 de ani, au fost condamnate cu suspendare, după ce au recunoscut faptele de care au fost acuzate, potrivit Daily Mail.

Femeile au recunoscut că au furat parfumuri de peste 6.000 de lire sterline într-o perioadă de patru luni la nivel național. Dar le-au spus magistraților că se apropia Ziua Îndrăgostiților, iar ele nu aveau bani pentru cadouri.  Așa că au furat parfumuri pentru partenerii lor de viață. O altă tânără a spus chiar că nu a știut că ea comite o infracțiune.

Patru romance prinse la furat de parfumuri in Marea Britanie
Patru romance prinse la furat de parfumuri in Marea Britanie

Nici nu știa că ea comite o infracțiune

Poveștile tinerelor se pare că nu l-au înduplecat e judecător, care a ajuns la concluzia că tinerele sunt controlate de altcineva. Cele patru femei au fost prinse furând parfumuri în valoare de peste 6.000 de lire sterline în Bristol, Northampton, Telford și Worcester, în diferite ocazii, pe parcursul a patru luni.

Procurorul Alison Scott Jones a declarat în fața judecătorului de la Birmingham Crown Court că Stan și Stoian au fost prinse ”scoțând articolele din dulapul de parfumuri și plasându-le în saci” într-o sucursală Boots din Northampton pe 12 ianuarie a acestui an.

Judecătorul Sarah Buckingham, care a prezidat procesul, a ajuns la concluzia că femeile lucrează sub ordinele șefilor crimei organizate. Stoian, din Small Heath, pledase anterior vinovat de furt și i s-a dat și un ordin comunitar de 12 luni.

Marin, de la Bordesley Green, a pledat vinovat de trei acuzații de furt dintr-un magazin, agresiune prin bătaie și încălcarea cauțiunii. A primit o pedeapsă de opt luni cu suspendare la începutul acestui an pentru infracțiuni de furt, precum și obstrucționarea unui ofițer de poliție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI