Patronul din Liga 1 care s-a dezlănțuit la adresa iubitorilor de fotbal din România. Din ce cauză nu joacă echipa lui ”precum cele din Vest”

Nicu Stan 22.08.2021, 17:49
Patronul din Liga 1 care s-a dezlănțuit la adresa iubitorilor de fotbal din România. Din ce cauză nu joacă echipa lui ”precum cele din Vest”

Un patron din Liga 1 s-a dezlănțuit împotriva iubitorilor de fotbal din România. Acesta a dezvăluit din ce cauză nu joacă echipa lui precum cele din Vest. Motivul principal pentru care echipele din România nu se ridică la nivelul celor din vest ar fi banii. Cine este patronul nemulțumit de românii care iubesc fotbalul?

Cine este patronul din Liga 1 care șterge pe jos cu toți iubitorii de fotbal. ”Ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro”

Patronul FCU. Craiova își continuă războiul cu românii iubitori de fotbal din România. După ce și-a vărsat supărarea pe propriii susținători, acum venit rândul suporterilor din toată țara. Astfel, într-o intervenție TV, Adrian Mititelu jr. a lansat un nou atac virulent la adresa românilor care iubesc fotbalul.

Discursul celui care conduce destinele FCU. Craiova a fost unul foarte acid, iar acesta îi acuză pe fani de lipsă de interes. În opinia șefului de la FCU, româniisunt datori sportului pe care-l iubesc.

Adrian Mititelu Jr. vrea mai multi suporteri pe stadioane
Adrian Mititelu Jr. vrea mai multi suporteri pe stadioane

Acuzații pentru toți suporterii

Astfel, după meciul dintre echipa sa și Chindia Târgoviște, fiul lui Adrian Mititelu i-a criticat dur pe susținătorii alb-albaștrilor. Omul cu banii a considerat că echipa lui Adrian Mutu nu se bucură de sprijnul necesar pentru astfel de confruntări.

Tânărul patron de echipă îi acuză pe toți fanii fotbalului, nu numai pe cei ai echipei sale, de lipsă de interes și de pretenții exagerate atunci când vine vorba despre rezultate.

Patronul, nemulțumit că stadioanele sunt goale

În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

”Românii au așteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro. Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Șumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România.

Cu 2-3 mii de spectatori nu poți să joci ca Bayern

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro.

Și noi vrem să batem Steaua Roșie Belgrad? Păi, Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?”, a spus Mititelu jr. la Pro TV.

Mititelu Jr. așteaptă suporterii pe stadioane

Astfel, patronul FCU Craiova crede că suporterii trebuie să vină pe stadioane, nu să acuze din fața calculatoarelor.

În plus, olteanul nu a menajat pe nimeni și consideră că tribunele ar trebui să fie pline de plătitori de bilete pentru ca fotbalul românesc să progreseze.

Urmăriți Impact.ro și pe