Pasagerii Blue Air fac scandal pe Aeroportul Otopeni după ce cursele le-au fost anulate. Cum s-au justificat angajații. VIDEO

Stan Filon 06.09.2022, 17:38
Pasagerii Blue Air fac scandal pe Aeroportul Otopeni după ce cursele le-au fost anulate. Cum s-au justificat angajații. VIDEO

Este haos pe aeroporturile din România după ce compania Blue Air a anunțat că a anulat toate zborurile! Pasagerii aflați deja pe Aeroportul Otopeni au primit vestea direct de angajații companiei, care într-un final și-au luat inima-n dinți și le-au transmis oamenilor că zborurile au fost anulate. Compania a făcut anunțul în urmă cu scurt timp că își anulează toate zborurile cu plecare din România, după ce conturile societății au fost blocate!

Pasagerii Blue Air fac scandal pe Aeroportul Otopeni după ce cursele le-au fost anulate

Este scandal pe Aeroportul Otopeni, acolo unde zeci, dacă nu chiar sute de oameni, au aflat că nu mai au cum să ajungă la destinație, după ce cursele lor Blue Air au fost anulate.

Oamenii veniți de la sute de kilometri distanță au început să strige „hoții, hoții”, iar angajații nu le-au oferit prea multe explicații. A făcut-o însă compania, într-un comunicat oficial. Reprezentanții Blue Air au explicat de ce au anulat toate zborurile. 

„Hoții, hoții”

„Datorită unei situații neprevăzute constând în poprirea tuturor conturilor companiei Blue Air Aviation S.A. de către Ministerul Mediului, Blue Air se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care se vede obligată să sisteze toate zborurile programate a pleca de pe Aeroporturilor din România, până Luni, 12 Septembrie 2022”, transmite compania.

Toate zborurile planificate din afara României către orice aeroport din România, astăzi 6 septembrie 2022, vor fi operate conform orarului publicat, a mai anunțat compania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...