Pas important pentru Cleopatra Stratan și soțul ei. Au făcut anunțul fericit (Exclusiv)

Ioana Bucur 04.06.2022, 09:37
Pas important pentru Cleopatra Stratan și soțul ei. Au făcut anunțul fericit (Exclusiv)

A trecut mai puțin de un an de când Edward Sanda și Cleopatra Stratan au devenit, oficial, soț și soție, iar cei doi însurăței par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând. Reporterii redacției Playtech- Impact.ro i-au întâlnit la petrecerea VIVA! și au reușit să afle, în exclusivitate, ce pas important sunt pe cale să facă. Este un vis ce a devenit realitate cu multă muncă și răbdare.

Moment important pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Într-o perioadă în care cuplurile nu se grăbesc să ajungă în fața ofițerului stării civile sau altarului, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au știut că sunt suflete pereche și nu au vrut să mai aștepte până să devină soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021, iar astăzi sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând.

Reporterii redacției Playtech – Impact.ro i-au întâlnit joi seara, la petrecerea VIVA! și au reușit să afle, în exclusivitate, ce planuri au cei doi pentru viitorul mai mai mult sau mai puțin îndepărtat.

La 19 ani, Cleopatra se grăbește să ne liniștească și anunță oficial că barza nu are încă înscrisă în agenda ei personală adresa sa:

„Nu sunt însărcinată. Țin să precizez din capul locului, fiindcă oricum m-ați fi întrebat asta.

Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil, fiindcă ne dorim foarte mult asta”, a precizat ea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Dar nu este un subiect la care cei doi tineri nu s-au gândit. Edward Sanda ne-a mărturisit că și-ar dori ca primul lor copil să fie o fetiță: „Mi-ar plăcea să fie fetiță. Numele nu vi-l voi spune, rămâne încă secret”.

Pas important pentru Cleopatra Stratan și soțul ei. Au făcut anunțul fericit (Exclusiv)

„Ne place să muncim și să facem aproape totul împreună”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda ne-au dezvăluit că se pregătesc să facă un pas important: mutarea în noua lor casă.

„Nu e vorba despre un palat, așa cum ne-ați întrebat. Va fi căsuța noastră pe care o tot amenajăm. Va fi o casă normală, pentru oameni normali”, a precizat Edward Sanda.

Pe plan profesional, lucrurile sunt la fel de clare. Va exista cu siguranță o melodie interpretată împreună, fiindcă cei doi au promis fanilor că vor realiza anual câte o asemenea performanță.

Individual însă, Cleopatra se pregătește pentru un nou album, în ce timp ce Edward va avea parte de câteva single-uri.

„Nu suntem genul de tineri care să își petreacă viața prin cluburi. Ne place să muncim și să facem aproape totul împreună.

Aș spune că, într-un fel, suntem încă doi copii, dar doi copii adulți totuși, care știu foarte bine ce vor de la viață”, indică același Edward Sanda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...