Părinții tânărului ucis, în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, anunț plin de durere! Ce se întâmplă la aproape 6 luni de la tragedie

Redacția IMPACT 19.02.2020, 20:06
Părinții tânărului ucis, în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, anunț plin de durere! Ce se întâmplă la aproape 6 luni de la tragedie

Părinții tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, acuză autoritățile că la aproape șase luni de la tragedie nu au făcut nimic pentru a-l aduce pe vinovat în țară. Dani, victima lui Mario Iorgulescu ar fi împlinit duminică 25 de ani. Declarațiile pline de durere ale părinților.

Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu, cer să li se facă dreptate

Rudele lui Daniel Vicol au declarat după ce au aflat că procurorii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Mario Iorgulescu, că se simt mai încrezători. Cu toate acestea, ei nu înțeleg cum de autoritățile nu l-au putut aduce în țară după aproape șase luni de la incident, pentru a răspunde penal de fapta comisă.

”Să fie într-adevăr adus în țară, să fie pus sub acuzare, ne dă un pic de speranță că se face dreptate. Am avut o zi neagră. Am stat eu cu soția aici și nu ne vorbeam unui altuia, pentru că nu aveam ce să vorbim. Am casete de la vârsta de 9 ani cu toți prietenii lui, aici, în cameră”, a declarat tatăl băiatului ucis de fiul președintelui LPF.

mario iorgulescu, accident rutier, dosar penal
Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu, cer să li se facă dreptate

Procurorii care judecă cazul lui Mario Iorgulescu au emis un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Mario Iorgulescu. Tânărul este acuzat de omor și de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a altor substanțe. Mario Iorgulescu se află în prezent într-o clinică din Italia. Potrivit noilor date din anchetă Mario Iorgulescu ar fi provocat accidentul pe fondul unei crize de gelozie.

”La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, au precizat procurorii.

Urmăriți Impact.ro și pe