Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Stă într-o vilă și are asistentă personală!

Redacția IMPACT 12.02.2020, 20:34
Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Stă într-o vilă și are asistentă personală!

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier foarte grav, în luna septembrie de anul trecut. Fiul președintelui LPF a fost dus de urgență la Spitalul Elias, din Capitală, după care transferat într-o clinică din Milano. În prezent, acesta locuiește într-o vilă și are parte și de o asistentă personală. Totodată, în urma impactului din trafic pe care l-a provocat pe data de 8 septembrie a murit un tânăr, pe nume Dani Vicol. Acesta avea acasă două fetițe, care au rămas orfane.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu

În prezent, fiul lui Gino Iorgulescu pare să își fi revenit complet, deși nu se cunosc nici acum prea multe detalii legate de lunile sale de absență. Familia și-a dorit să îl țină departe de scandalul mediatic care a fost provocat în urma decesului lui Dani Vicol. Totodată, Mario ar beneficia în momentul de față de un tratament special, având și o asistentă personală. Acesta se afla sub influența substanțelor interzise când a provocat accidentul rutier. Mai mult, a fost pus sub acuzare de către magistrați, pe numele acestuia fiind deschis și un dosar penal.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Stă într-o vilă și are asistentă personală
Fiul lui Gino Iorgulescu a fost tratat la o clinică din străinătate și beneficiază de o asistentă personală

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a stat o perioadă departe de România, primind îngrijiri la o clinică din Milano. Deși și-a revenit complet, acesta încă se află în perioada de recuperare și locuiește într-o vilă. La cererea familiei, imediat după accidentul din Capitală, Mario a fost mutat în străinătate. A fost o mișcare pe care medicii o interziceau, din pricina condiției în care se afla acesta.

Mario a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, unde a făcut progrese reale, în doar câteva luni. Mai mult, acum locuiește în Geneva, unde o asistentă are grijă de el în permanență. Cadrul medical angajat în acest scop ar reprezenta și un paravan care să împiedice revenirea în România a tânărului.

Fiul lui Gino stă într-o vilă și are asistentă personală

Mario Iorgulescu, cel care a omorât un tânăr într-un accident rutier după ce fusese sub influența drogurilor, primește acum o lovitură grea. Mario Iorgulescu este pus sub acuzare de procurori în cazul accidentului rutier în care a fost implicat. Fiul Președintelui LPF l-a ucis pe tânărul Dani Vicol în luna septembrie din 2019 și va trebui să înfrunte și justiția.

Urmăriți Impact.ro și pe