Părinții lui Rareș Prisacariu au anunțat ce vor face cu banii câștigați la Românii au Talent: „Îi investim” (exclusiv)

Beatrice Dumitru 16.05.2023, 08:49
Părinții lui Rareș Prisacariu au anunțat ce vor face cu banii câștigați la Românii au Talent: „Îi investim” (exclusiv)

Rareș Prisacariu este marele câștigător al show-ului Românii au Talent 2023 și al premiului de 120.000 de euro. La doar șapte ani, el a impresionat o țară întreagă prin numărul său. Părinții copilului-minune au dezvăluit ce vor face cu banii și în ce îi vor investi.

Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu banii câștigați la Românii au Talent

În finala Românii au Talent au urcat pe scenă 11 concurenți, dar doar Rareș Prisacariu a reușit să câștige inimile telespectatorilor și a fost ales câștigător. Puștiul-minune a primit și un cec în valoarea de 120.000 de euro, iar părinții lui au decis cum vor cheltui toți banii.

Rareș Prisacariu este din Botoșani, iar părinții lui, Gina și Marius, lucrează la stat. Mama este educatoare, în timp ce tatăl  este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. La doar trei zile după finala Românii au Talent 2023, părinții lui Rareș Prisacariu au decis ce vor face cu premiul de 120.000 de euro și spun că toți banii vor fi cheltuiți, cândva, doar în folosul copilului.

Părinții lui Rareș Prisacariu au anunțat ce vor face cu banii câștigați la Românii au Talent:
Rareș Prisacariu, alături de părinții săi.

Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, ne-a precizat Gina Prisacariu, pentru Playtech Știri.

Dorinșa lui Rareș Prisacariu imediat după finală

Mama lui Rareș Prisacariu a mărturisit că nimeni din familie nu se aștepta că fiul său să câștige marele premiu al emisiunii, fapt care i-a surprins chiar și pe ei. În plus, aceasta a spus și cum își alege copilul concursurile la care participă.

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a adăugat Gina Prisacariu.

Gina Prisacariu a mai dezvăluit și care a fost dorința cea mare pe care micuțul Rareș a avut-o imediat după ce a câștigat Românii au Talent.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră”, a mai afirmat mama luik Rareș.

Rareș Prisacariu a dat dovadă de o inteligență aparte, pe lângă mult talent, iar părinții lui au dezvîluit că singur a învățat să citească, iar la doar șapte ani a atins performanța de a citi peste 200 de cărți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...