Părinții Alexandrei Măceșanu, distruși de durere. Decizia judecătorilor, la 9 luni de la dispariția fetei

Redacția IMPACT 08.05.2020, 12:30
Părinții Alexandrei Măceșanu, distruși de durere. Decizia judecătorilor, la 9 luni de la dispariția fetei

Părinții Alexandrei Măceșanu sunt distruși de durere, din pricina unei decizii luate de judecători. Sunt 9 luni de când fiica lor a dispărut fără urmă, după ce a efectuat un apel disperat la 112. Oamenii se văd complet neputincioși în fața situației din prezent.

Părinții Alexandrei Măceșanu, distruși de durere

Familia Măceșanu este marcată și în momentul de față de cazul Caracal. Părinții adolescentei presupus ucise de Gheorghe Dincă au transmis prin intermediul lui Alexandru Cumpănașu. Oamenii suferă foarte mult din pricina deciziilor luate de autorități. Este vorba despre cea transmisă de Tribunalul Olt, legat de ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu. Mecanicul auto și vecninul său, cei doi inculpați din dosarul Caracal, vor rămâne în spatele gratiilor, în arest preventiv. În acest sens, magistrații au constatat legalitatea arestării preventive pentru ambii inculpaţi, fiind menținute deciziile.

Părinții Alexandrei Măceșanu, distruși de durere. Decizia judecătorilor, la 9 luni de la dispariția fetei
Nicolae Alexe, fostul adjunct de Poliție din județul Olt, a coordonat căutările Alexandrei Măceșanu

Decizia judecătorilor, la 9 luni de la dispariția fetei

De asemenea, fostul adjunct de Poliție din județul Olt, Nicolae Alexe, care a coordonat căutările Alexandrei Măceșanu, a fost repus în funcție. Această decizie a fost anunțată de către familia fetei de 16 ani, prin intermediul contului de Facebook al lui Alexandru Cumpănașu.

„Sistemul a decis: umilirea până la capăt pentru mine și familia mea: Nicolae Alexe a fost repus în funcție! Fostul șef al Poliției Olt care a coordonat operațiunea de „salvare” a Alexandrei! Același Alexe care a apelat la interlopi pentru localizarea îngerului nostru! Sistemul s-a regenerat și toți cei sancționați sau demiși au fost repuși în funcție și din decembrie a început operațiunea de răzbunare și hărțuire a sistemului față familia mea. Teo și Nelu sunt pur și simplu distruși. În cursul zilei de azi sau mâine vom anunța ce măsuri vom lua față de această decizie a instanței de repunere în funcție a călăilor Alexandrei. Mesajul este simplu: nimeni nu mai are voie să se lupte cu sistemul. Tarlaua de sclavi nu are drepturi.”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe