Anunț uluitor al familiei Alexandrei Măceșanu! Mesajul transmis, la 9 luni de la dispariția fetei

Redacția IMPACT 30.04.2020, 16:54
Anunț uluitor al familiei Alexandrei Măceșanu! Mesajul transmis, la 9 luni de la dispariția fetei

Familia Alexandrei Măceșanu a traversat o perioadă foarte dificilă și de la debutul pandemiei pe teritoriul țării noastre. Rudele fetei pe care Gheorghe Dincă ar fi răpit-o, în luna iulie din 2019, au trecut prin clipe cumplite. Familia fetei de 16 ani nu simte nici până în momentul de față că li s-ar fi făcut dreptate.

Anunț uluitor al familiei Alexandrei Măceșanu

De curând, în familia adolescentei a fost marcat un moment aniversar important. Mai exact, Irina, surioara mai mică a adolescentei care ar fi împlinit 17 ani în acest an, și-a serbat ziua de naștere. Momentul a fost marcat și de către Alexandru Cumpănașu. Fostul candidat la prezidențiale și unchiul fetelor le-a transmis tuturor un mesaj important, cu acest prilej. De asemenenea, rândurile sale au cuprins și un anunț uluitor, formulat de familie. Totodată, rudele Alexandrei Măceșanu nu știu nici ce i s-a întâmplat cu adevărat cu fetei, de aceea speră, în continuare, că tânăra se va întoarce cândva, acasă.

Anunț uluitor al familiei Alexandrei Măceșanu! Mesajul transmis, la 9 luni de la dispariția fetei
Familia Alexandrei Măceșanu a făcut un anunț uluitor pe Facebook, la 9 luni de la dispariția adolescentei

Cazul Caracal nu a fost elucidat nici până în prezent, deși anchetatorii s-au străduit luni de zile în șir să afle ce li s-a întâmplat atât Alexandrei Măceșanu, dispărută în iulie, anul trecut, cât și Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă ar fi răpit-o cu ceva timp înainte, în aprilie 2019. Mai mult, în ianuarie, magistrații l-au trimis pe Dincă, alături de Ștefan Risipițeanu, complicele și vecinul său, în judecată, fiind formulate opt capete de acuzare pe numele mecanicului.

Mesajul transmis, la 9 luni de la dispariția fetei

„La Mulți Ani prințesă dragă! Astăzi este ziua nepoatei mele Irina, sora Alexandrei! Să fii fericită, scumpa mea. Ai o mamă, un tată și o soră minunați. Voi avea grijă de tine draga mea și vei fi în siguranță. Te pupă și verișoarele tale și le este dor de tine! Ești frumoasă, dulce și te așteptăm din nou la București. Iar Alexandra va veni acasă într-o zi!”, a fost mesajul publicat de Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe