Parcul Cireşarii, într-o degradare continuă. Primăria Sectorului 1 a uitat complet de promisiunile făcute. Foto exclusiv

Stan Filon 18.03.2021, 13:51

Parcul Cireşarii, din Sectorul 1, se află într-o degradare continuă, iar politicienii au uitat de promisiunile făcute în campania electorală. Buruienile au cuprins parcul. Copiii nu pot intra în parc, deși acesta ar fi trebuit să fie o oază de verdeață.

Parcul Cireşarii se află într-o degradare continuă

Cea care a atras atenția asupra stării Parcului Cireșarii este chiar Ioana Constantin, propunerea PMP pentru Primăria Sectorului 1. ”Așa arată încă și azi Parcul Cireșarii din sectorul 1. Buruieni, degradare totală. O cumplită bătaie de joc și imaginea grotească a nepăsării!”, scrie Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

”A fost amenajat în 1947, iar azi e o ruină care arată cât preț au pus autoritățile locale și centrale pe bucuria și sănătatea copiilor și a tuturor locuitorilor din sector până la urmă. Nu avem baze sportive suficiente, nu investim suficient în sport și în sănătatea copiilor. În mod curios, Parcul Cireșarii a ajuns la Ministerul Educației de ani buni, iar investițiile în baza sportivă au fost insuficiente.

Parcul Ciresarii se afla intr-o degradare continua
Parcul Ciresarii se afla intr-o degradare continua

Buruienile au cucerit Parcul Cireșarii, din Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 are obligația să facă toate demersurile pentru ca acest loc să redevină al locuitorilor din sectorul 1 și investească în amenajarea acestui loc astfel încât să devină unul plăcut pentru relaxare și mișcare pentru cât mai mulți locuitori, să redevină al publicului larg.

Să ai un asemenea loc în inima unui oraș poluat, sufocant, murdar și să îl lași în paragină, o imensă bătaie de joc și probă a incompetenței!”, mai afirmă secretarul general adjunct al Partidului Mișcarea Populară.

Baza sportiva Ciresarii a fost amenajata in 1947 si se afla in prezent in administrarea Ministerului Educatiei. In ultimii ani, baza sportiva s-a degradat foarte mult, iar din 2007, deserveste doar membrii inscrisi in Clubul Copiilor Sector 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunța pe 11 noiembrie, că a început demersurile pentru ca terenul parcului și clubul sportiv Ciresarii să treacă din administrarea Ministerului Educației și Cercetarii în administrarea Primăriei Sectorului 1. „Am inceput demersurile sa trecem terenul parcului si clubul sportiv Ciresarii din administrarea Ministerului Educatiei si Cercetarii in administrarea Primariei Sectorului 1. Vreau sa ii multumesc doamnei ministru Anisie pentru intelegere si colaborare. Ne onoram angajamentele si reconstruim Sectorul 1”, scria Clotilde Armand.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...