Parada de 1 Decembrie, în pandemie. Ce vom vedea la TV de Ziua Națională

Daria Petrescu, Mirabela Năstase 01.12.2020, 09:19
Parada de 1 Decembrie, în pandemie. Ce vom vedea la TV de Ziua Națională

Parada de 1 Decembrie. Anul acesta, parade militară de 1 Decembrue a fost anulată. Pentru prima oară, oamenii nu vor mai avea șansa să urmărească defilarea din jurul Arcului de Triumf. Măsura a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus din România și a restricțiilor drastice cauzate de aceasta. Astfel că, de data asta, majoritatea vom petrece timpul în case, urmărind la tv, edițiile speciale difuzate cu această ocazie. Iată ce vom vedea la TV de Ziua Națională.

Parada de 1 Decembrie, anulată din cauza pandemiei

Din cauza pandemiei, peste două zile, de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, nu va fi organizată o paradă militară la Arcul de Triumf.

Cu toate astea, se va organiza o ceremonie restrânsă, la care pot participa medici, ambasadori români și personal medical. De asemenea, în Capitală vor exista restricții de circulație.

Ce vom vedea la TV de Ziua Națională

Program TV de 1 Decembrie la Antena 1

06:00 – Ediţie specială a Observatorului, cu Iuliana Pepene și Mircea Călin.

08:00 – Emisiunea matinală  cu Răzvan și Dani. Cei doi  vor petrece românește și vor spune, în direct, „La mulți ani, România!”.

14:00 – Telespectatorii se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale „Acces Direct”, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Printre aceștia se numără Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu și alții.

17:00 – Roast Istoric iUmor. Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la „roast” de scriitori sau artiști din România.

20:30 -O nouă ediție a show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, alături de Gina Pistol și concurenții lor vor face senzație

23:45 – „Marea Unire ZU”. Concert special cu The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe și alți artiști cunoscuți.

Program tv la Pro TV, de Ziua Națională

06:00 –  Știrile Pro TV, unde descoperi români care ne fac mândri, care au crezut în visul lor, iar care acum, la 25 de ani, sunt un exemplu, tineri care au știut să facă lumea din jurul lor mai bună.

11:00 -Ediție specială la „Vorbește Lumea”, cu Adela Popescu și Cove.

13:30 –  „Moromeții 2”, filmul care continuă povestea lui Ilie Moromete și a familiei sale. Regizat de Stere Gulea și filmat în aceeași casă din același sat în care a fost turnat și primul film în vara anului 1985.

16:00 – Primul documentar cu şi despre Simona Halep, unul dintre cei mai mari sportivi din România, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni.

16:30 – Emisiunea  „La Măruță” îmbracă haine de sărbătoare cu invitați speciali . Aceștia vor celebra 25 de ani de Pro TV și Ziua Națională a României.

19:00 – Știrile speciale cu Andreea Esca

20:30 – Ediție specială „Vocea României”. Concurenți care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor. Printre vedete vor urca pe scenă Adrian Despot, Horia Brenciu, Andra, Irina Rimes, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă.

Program TV la TVR

07:00 – O ediţie specială a matinalului cu câţiva interpreţi iubiţi de românii de pretutindeni: Elena Merişoreanu, Damian Drăghici şi mai tânăra vasluiancă Raluca Radu, una dintre finalistele concursului Vedeta populară.

10:00 -Ceremonia de la Arcul de Triumf și o ediţie specială a Ştirilor TVR, #NoiSuntemRomania, care aduce în prim-plan eroi din lupta pe care o purtăm zi de zi în această perioadă.

14:30 – O emisiune care ne aduce cele mai emoționante momente artistice din cadrul concertelor extraordinare de folclor. Ansamblului Folcloric „Cindrelul – Junii Sibiului”, Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Veta Biriș, Constantin Enceanu, Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Lainici și mulți alții ne vor oferi momente de neuitat.

16:30 – Se va difuza proiectul „Port Valoare și Splendoare”. Filmul în cinci episoade, ce poartă semnătura Iulianei Tudor.

18:30 – Concertul extraordinar „Gheorghe Zamfir și prietenii”.  Alături de acesta vor urca pe scenă și Enrico Macias, Avi Toledano, Eugen Sârbu, Andrea Griminelli și alții.

21:10 – „Nemuritorii”, filmul semnat de Sergiu Nicolaescu. Capodoperă în care revedem mari actori precum Amza Pellea, Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Jean Constantin, Colea Răutu, Gheorghe Dinică sau Gina Patrichi.

Urmăriți Impact.ro și pe