Panică la Pro TV după testul pozitiv al Adelei Popescu. Ce au făcut angajații trustului

Iancu Andreea 10.09.2021, 08:41
Panică la Pro TV după testul pozitiv al Adelei Popescu. Ce au făcut angajații trustului

În urmă cu o zi, echipa trustului Pro TV a fost cuprinsă de panică după ce testul Adelei Popescu a avut rezultatul pozitiv. Vedeta a lipsit din emisiunea „Vorbește lumea”, ținându-i în tensiune pe telespectatori până în momentul în care a povestit motivul absenței sale. Pentru că situația prezentatoarei nu este una deloc ușoară, angajații Pro TV au luat atitudine la rândul lor, fiind speriați de o posibilă infectare cu coronavirus.

Adela Popescu, testată pozitiv pentru Covid-19

Ieri, în cadrul ediției matinalului „Vorbește lumea” de la Pro TV, telespectatorii au observat că Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii lipsește. Vestea absenței vedetei a fost întărită de cei doi membrii noi intrați în echipă, Shurubel și Bogdan, care i-au ținut locul Adelei în orele ce au urmat. Deși nu au dezvăluit de la început care este situația și motivul lipsei colegei lor de platou, prezentatorii au încercat să anime atmosfera și să glumească pe seama faptului că au rămas singuri la cârma emisiunii.

Cu toate acestea, câteva momente mai târziu, Adela Popescu a intrat în direct și a explicat întreaga situație. Se pare că vedeta s-a simțit rău în urmă cu o zi și a decis să se testeze pentru Covid. Astfel, ea a primit un rezultat pozitiv care a determinat-o să rămână acasă în perioada următoare. Adela a recunoscut că urma să se vaccineze în curând, momentul fiind amânat din pricina sarcinii.

M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul, a mărturisit Adela Popescu.

Ce au făcut angajații Pro TV după testul pozitiv al Adelei Popescu
Adela Popescu a lăsat emisiunea „Vorbește lumea” în mâinile celor doi prezentatori, Bogdan și Shurubel

Angajații trustului Pro TV, în panică după testul pozitiv al Adelei Popescu. Ce decizie au luat șefii

Pentru a se asigura că nu au de-a face cu o situație dificilă, au fost luate măsuri imediate de către conducerea Pro TV, astfel că angajații trustului au fost și ei imediat verificați după testul pozitiv al Adelei Popescu. Șefii postului au testat întreaga echipă a emisiunii, cu care vedeta fusese în contact și au dat asigurări că vor continua testele și în perioada următoare. De asemenea, se pare că niciunul dintre angajați nu a mai avut un rezultat pozitiv.

Toată echipa a fost testată înaintea emisiunii de astăzi, iar toate testele au ieșit negative. Pe platoul emisiunii sunt respectate toate măsurile de siguranță. Însă pentru a fi siguri că este totul în regulă, vom continua să facem teste și în următoarele zile, este declarația departamentului de PR din cadrul trustului pentru actualitate.net.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...