Pandemia de coronavirus o va lăsa pe Oana Roman fără job. Din ce a ajuns fiica fostului premier să trăiască

Redacția IMPACT 24.03.2020, 09:42
Pandemia de coronavirus o va lăsa pe Oana Roman fără job. Din ce a ajuns fiica fostului premier să trăiască

Răspândirea infecției cu coronavirus și creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri în România a determinat o suspendare forțată, dar temporară a multor business-uri și companii. Situația din punct de vedere economic este una destul de instabilă la momentul actual și afectează numeroase arii de activitate, de la industrie și manufactură și până la marketing, artă și entertainment.

Oana Roman, situație economică incertă pe pandemiei

Oana Roman, la fel ca numeroși alți români este afectată temporar de amploare acestei pandemii declarate la nivel global, de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Într-o postare pe pagina sa de Instagram, soția lui Marius Elisei a povestit cât de greu îi este în această perioadă pentru că se gândește că nu știe din ce va supraviețui.

„Ne e greu . Nu știu, că mulți foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezistă. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap și la trup și cu putere că să putem munci apoi .

Mi am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice că să poată supraviețui cu micile lor afaceri în care mulți au pus absolut tot ce aveau . Și am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator că cel medical”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile , ne am luptat si cu o amigdalita tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit , ne am uitat la filme , Marius ne a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult in curte. Ne e greu . Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap si la trup si cu putere ca sa putem munci apoi . Mi am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca sa poata supravietui cu micile lor afaceri in care multi au pus absolut tot ce aveau . Si am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Vad însă multi care profită fara jena de perioada asta . E cumva in firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci cand e rau, sa faca orice ca sa le fie doar lor bine. Multi vor ieși din sit asta bogați in bani dar înfiorător de saraci ca oameni. In alta ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu traiesc din bani câștigati pe Instagram. Eu traiesc din munca mea Sunt insa multi care trăiesc din asta si care au un impact mare asupra oamenilor. Cred ca e timpul ca si ei sa faca ceva pentru comunitate. Unii mai fac cate ceva. Prea puțini însă. Macar psihologic ajuta ca cei pe care ii urmărim sa dea exemplu in astfel de vremuri . Fiecare cum poate . Un reper pt mine este Chiara Ferragni. Cel mai puternic influencer din Europa. Sta la Milano deci va imaginati ca nu iese din casa decat pe balcon . În ultimele 3 săpt nu a mai postat nimic care sa fie publicitate la ceva . Nimic. Deci se poate. A reușit însă să strângă peste 4 milioane de euro in 2 zile pt A le dona spitalellor din Milano. Zic si eu nu dau cu parul.

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Practic, colaborările vedetei rămân extrem de limitate în această perioadă, mai ales din cauza faptului că multe din activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează.

„Mai am doar un singur client care mai are activităţi, restul au închis activitatea şi tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări şi filmări care sunt imposibile acum”, a mai transmis Oana Roman, potrivit Click pentru Femei.

Din ce ar putea trăi Oana Roman

Oana Roman explică faptul că epidemia de coronavirus o va lăsa în curând fără job și în contextul în care situația aceasta ar avea loc, ar fi nevoită să fie susținută din banii de pensie ai mamei sale, Mioara Roman.

În ciuda recomandărilor autorităților, în urmă cu trei săptămâni, Oana Roman a ales să riște și să plece la Roma într-o vacanță pe care i-a dăruit-o drept cadou aniversar fiicei sale.

Oana Roman alături de Marius Elisei li fiica lor, la Roma. Foto: Instagram/ Oana Roman
Oana Roman alături de Marius Elisei li fiica lor, la Roma. Foto: Instagram/ Oana Roman
Urmăriți Impact.ro și pe