Oana Roman își duce fetița în Italia în plină epidemie de coronavirus. Cum s-a justificat vedeta

Redacția IMPACT 26.02.2020, 11:26
Oana Roman își duce fetița în Italia în plină epidemie de coronavirus. Cum s-a justificat vedeta

Oana Roman alege să ignore avertismentele oficialităților în România și a decis să plece în Italia, alături de întreaga familie. Care este motivul?

Oana Roman, decizie neașteptată

Fiica fostului premier al României a ajuns în Italia, ignorând sfaturile de a nu călători în această țară lansate de autoritățile din România. Oana Roman spune că această călătorie era planificată deja de ceva timp, întrucât acesta este de fapt cadoul pentru aniversarea de șase ani a fetiței sale.

Oana Roman alături de Marius Elisei și fetița ei, la aniversarea acesteia
Oana Roman alături de Marius Elisei și fetița ei, la aniversarea acesteia

„Am vrut să îi facem un cadou diferit, pentru că aşa cadouri primeşte tot mereu. Anul acesta, de ziua ei, am hotărât să plecăm într-o vacanţă.

Trebuia să plecăm săptămâna trecută. Din păcate, a făcut febră şi nu am mai plecat. Plecăm săptămâna viitoare şi acesta va fi cadoul ei. Plecăm în formulă completă, toţi trei.
Da, apele s-au calmat între noi. (n.r. cu Marius Elisei)”, a spus vedeta la Antena Stars, scrie Libertatea pentru Femei.

În urmă cu câteva ore, Oana ajuns cu familia sa la Roma, unde a vizitat Fontana di Trevi.

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În Italia s-au înregistrat recent primele cazuri de decese în urma răspândirii coronavirusului. Miercuri, autoritățile au declarat că 11 persoane și-au pierdut viața, în timp ce alte 322 sunt contaminate la această oră cu COVID-19, potrivit CNN.

Urmăriți Impact.ro și pe