Cum putea ajunge Dan Negru primar la Timișoara. Prezentatorul de la Antena 1: „Mi s-a propus” (exclusiv)

Badea Violeta, Diana Dumitrache 30.08.2021, 10:46
Cum putea ajunge Dan Negru primar la Timișoara. Prezentatorul de la Antena 1: „Mi s-a propus” (exclusiv)

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. Recent, vedeta a dezvăluit că a primit propuneri de a intra în politică, dar le-a refuzat. Iată de ce nu a dat curs acestor oferte tentante!

Dan Negru, despre o eventuală candidatură la primărie

Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, s-a născut în Timișoara și, deși locuiește în București de aproape 30 de ani, acesta nu a dorit să-și schimbe domiciliul, în acte. Prin urmare, prezentatorul a primit numeroase oferte de a intra în politică, dar nu l-a tentat niciodată această idee.

„Asta-mi lipsea, să intru în politică. Nici nu mă gândesc. Nu e un secret că mi s-a propus să candidez la Primăria Timișoarei, de vreo trei ori, în ultimii ani, și partidele care mi-au propus mi-au arătat sondaje făcute acasă, în Timișoara.

Dar sondajele alea erau despre notorietatea mea și nu despre priceperea mea. Notorietate oi avea, după 25 de ani de tv, nici nu e greu, dar pricepere n-am.”, a declarat Dan Negru, citat de playtech.ro.

Dan Negru, despre o eventuala candidatura la primarie
Dan Negru, despre o eventuala candidatura la primarie

Dan Negru îi face praf pe ultimii primari ai Timișoarei

Dan Negru a ţinut să aducă în discuţie şi faptul că ultimii primari ai Timșoarei au fost „o apă și un pământ”. Omul de televiziune a dat de înțeles că este extrem de nemulțumit de edilii care au condus orașul său natal în ultimii ani.

„Mi s-a propus să candidez la Primăria Timișoarei, de vreo trei ori, în ultimii ani, ar fi trebuit să mă întrec în voturi cu Dominic, în campania electorală din 2020, dar am refuzat! Ultimii primari ai orașului au fost o apă și un pământ, o rușine!”, a spus Dan Negru.

De asemenea, regele audiențelor nu a avut cuvinte de laudă nici la adresa actualului primar al Timișoarei, Dominic Fritz. Celebrul prezentator TV și-a exprimat totala nemulțumire față de felul în care a ajuns să decadă orașul. Acesta este de părere că primarii Timișoarei de după Revoluție n-au avut pricepere și n-au meritat funcția de primar.

„E treaba lui Fritz unde are domiciliul și ce face nevastă-sa, treaba mea e că Timișoara decade de la o zi la alta și că Oradea, Clujul și Iașiul au ajuns orașe aspiraționale, așa cum era Timișoara acum 30 de ani.

Eu n-am plecat niciodată din Timișoara, am venit în delegație în București, dar n-am plecat niciodată de acasă.

Din nenorocire, primarii Timișoarei de după Revoluție n-au avut pricepere, n-au meritat funcția de primar și au făcut ca orașul să decadă mult în anii ăștia. Niciunuia nu i-aș da notă de trecere. Toți o apă și-un pământ. O rușine!”, a mai precizat Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...