Oreste, prins de poliţişti drogat la volan. Prezentatorul este acum cercetat penal

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 11.11.2021, 18:27
Oreste, prins de poliţişti drogat la volan. Prezentatorul este acum cercetat penal

Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan de poliţişti ai Brigăzii Rutiere din București. Oamenii legii i-au deschis prezentatorului un dosar penal și l-au dus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

Ce drog ar fi consumat Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu ar fi fost prins drogat la volan pe 2 noiembrie, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii i-au cerut prezentatorului de televiziune să sufle în aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. El ar fi consumat canabis.

Prezentatorul a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe de sânge. În plus, pe numele lui a fost deschisă o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, ce a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Oreste, prins de politisti drogat la volan
Oreste Teodorescu

Oreste, audiat într-un dosar de trafic de droguri

De altfel, aceasta nu este prima dată când numele lui Oreste Teodorescu a fost legat de substanțe psihoactive. În iulie 2018, el a fost dus la DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri.

În acel dosar au fost implicate mai multe persoane publice, printre care se numără Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5; Raluca Bădulescu; interpretul de muzică lăutărească Elis Armeanca, precum și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care a decedat în aprilie 2019.

Atunci, Oreste Teodorescu a spus că anchetatorii i-au arătat câteva fotografii și l-au întrebat dacă recunoaște persoanele din imagini. El ar fi răspuns că singurul om din dosar pe care îl cunoștea personal era Răzvan Ciobanu.

”Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz, nici cu persoanele, nici cu consumul, nici cu maneliștii, nici cu creatorii de modă. Nu am. Nu cumpăr, nu consum droguri nici de risc, nici de mare risc, nici de risc controlat.”, spunea Oreste Teodorescu la ieșirea din sediul DIICOT Ploiești la acea vreme.

Oreste Teodorescu, despre tragedia de la Ploiești

Joi, Oreste Teodorescu și-a exprimat opinia despre tragedia de la Ploiești pe pagina lui de Facebook. El a acuzat politicienii pentru lipsa măsurilor în situația catastrofală în care se află România, iar despre Klaus Iohannis a precizat că a rămas în pană de idei.

”Unde sunteți domnule președinte? O nouă tragedie în sistemul sanitar cu doi morți arși la Ploiești, campania de vaccinare, un fiasco, economia la pământ, școlile adevărate focare de Covid-19, iar noi nu avem guvern de atâta timp. Criza energetică ne prinde total nepregătiți in plină iarnă, însă #echipacâștigătoare cu interimarul Cîțu este total lipsită de soluții.

În loc să se ocupe de buna guvernare într-o situație catastrofică, camarilă din Modrogan se pierde în discuții halucinante cu PSD despre cum vor guverna ei împreună 7 ani…dar cel mai trist lucru, mi se pare că președintele a rămas în pană de idei! Oamenii care au promis reformă și modernizare, câștigând astfel alegerile, au acum o privire tâmpă și în loc de proiecte ne prezintă doar grimase, schimonoseli și chițăieli penibile…”, a scris Oreste Teodorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...