Orban a pus capăt zvonurilor! Cine va fi, de fapt, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Anunțul premierului

Madlen Moraru 29.06.2020, 15:38
Orban a pus capăt zvonurilor! Cine va fi, de fapt, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Anunțul premierului

Ludovic Orban a pus capăt zvonurilor și a spus cine va fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Anunțul formulat de către premier a fost unul total neașteptat. Candidatul pentru care și-au arătat susținerea liberalii este un nume pe care locuitorii din Capitală îl cunosc deja. La rândul său, acesta a susținut de o perioadă că va încerca să ajungă la cârma primăriei.

Orban a pus capăt zvonurilor

În această luni, Ludovic Orban a dorit să pună capăt tuturor zvonurilor. De aceea, a anunțat că PNL îl va sprijini pe Nicușor Dan în ceea ce privește cursa pentru Primăria Capitalei. În momentul actual, cea care se află la conducerea acestei instituții este Gabriela Firea. La rândul lui, candidatul independent și-a arătat de ceva vreme poziția legată de respectivele alegeri.

Orban a pus capăt zvonurilor! Cine va fi, de fapt, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Anunțul premierului
Ludovic Orban a anunțat că PNL îl va sprijini pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei este Nicușor Dan, iar premierul a dorit prin anunțul formulat luni să pună capăt tuturor zvonurilor legate de acest subiect. Până acum au existat speculații că Rareș Bogdan ar putea fi cel care îi va reprezenta pe liberali în cadrul alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Cine va fi, de fapt, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Anunțul premierului

„Am luat decizia foarte clară: Nicușor Dan este candidatul PNL, candidat care e sprijinit și de partenerii noștri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Trebuie să știți că Nicușor Dan are capacitatea de a câștiga Primăria Capitalei și, ceea ce mă interesează pe mine, cunoaște problemele Bucureștiului și are soluțiile pentru a rezolva problemele bucureștenilor. (…) Din punctul nostru de vedere, este vital pentru București să se producă o schimbare profundă. Toate speculațiile care apar pe surse sunt, de fapt, lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicușor Dan.”, a transmis Ludovic Orban în cadrul adunării membrilor Coaliției pentru Dezvoltarea României, potrivit Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe