Orașele în care se vor deschide noi magazine Kaufland. Acum este oficial

Dumitrică Roxana 10.08.2022, 21:19
Orașele în care se vor deschide noi magazine Kaufland. Acum este oficial

Kaufland continuă investițiile în România și deschide două magazine, la Baia Mare și Hațeg. Kaufland România inaugurează pe 11 august două magazine, și generează aproximativ 150 de locuri de muncă în total, în cele două orașe. Prin aceste deschideri, compania ajunge la o rețea națională de 155 de hypermarketuri.

Cum vor arăta magazinele

Al treilea magazin din Baia Mare se află pe Bd. București, nr. 100 şi e construit pe o suprafață totală construită de peste 6.000 m 2 , dintre care peste 3.300 m 2 sunt destinați spațiului interior de vânzare. Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și activități speciale în parcarea magazinului.

Magazinul are disponibile 280 locuri de parcare, dintre care 10 pentru persoane cudizabilități și 8 pentru părinți. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.
Programul de funcționare va fi cuprins de luni până sâmbătă în intervalul 7:00 – 22:00, iar duminica – între 8:00 și 20:00.


Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și alte 6 case expres de tip self check-out. Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, un magazin cu produse bio, florărie, bancomat, magazin GSM, cofetărie,
patiserie și pizzerie.

Primul magazin din Haţeg

Noul magazin din Hațeg este situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 39 și este prima locație a retailerului dintr-un oraș cu mai puțin de 10.000 locuitori. Hipermarketul are o suprafață totală de peste 4.800 m 2 , dintre care peste 2.600 de m 2 sunt destinați spațiului interior de vânzare și își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-22.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00. Parcarea are o capacitate de peste 250 de locuri, dintre care opt pentru persoanele cu dizabilități, șase pentru părinți, două stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri
pentru biciclete.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, unde consumatorii vor găsi o cofetărie, o farmacie și un magazin cu produse pentru animalele de companie. Kaufland pune la dispoziția clienților din Hațeg un număr de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out, pentru plata rapidă și sigură a cumpărăturilor.

Kaufland Baia Mare și Kaufland Hațeg, inaugurate astăzi, au un sortiment extins de legume și fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe